27 / 04 / 2024

ağaoğlu veliefendi projesine nasıl gidilir

ağaoğlu veliefendi projesine nasıl gidilir

Ağaoğlu Veliefendi Projesi, ulaşımı kolay bir alanda yükselecek. 2013'te temeli atılacak proje, Veliefendi Hipodromu karşısında yer alacak.

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari alanlar eklendi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari üniteler eklendi..

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 projesine yüzde 35 faiz desteği kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat tarihinde başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde 30 ay 0 faizle!

İstanbul Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yaşama geçirilen My Newwork projesinde vade farksız 30 ay taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Aralık 2016'da!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yükselen My Newwork projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Ağaoğlu Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor!

Ağaoğlu Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde yeni bir ofis projesine imza atıyor. 345 bağımsız bölümden oluşması planlanan projede ofisler haricinde restoran,kafe, mağazalar gibi alanlar yer alacak.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'e yeni ofis projesi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...

Hafta sonu Ağaoğlu Maslak 1453 projesine 100 milyon dolarlık talep geldi!

Türkiye konut sektörüne vizyonu ve yatırımlarıyla yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, 14 Eylül’de Maslak 1453 projesinde düzenlediği brunchta 100 milyon dolarlık satış teklifi aldı.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinin ilk görselleri!

Ağaoğlu, Ataşehir'de My Newwork projesine hazırlanıyor. Ofis ve AVM konseptinde tasarlanan Ağaoğlu My Newwork projesinin hafriyat çalışmaları başladı. İşte My Newwork Ataşehir projesinin ilk görselleri...

Ağaoğlu 46 Bakırköy ödeme planı!

Ağaoğlu 46 Bakırköy ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Bakırköy Veliefendi'de yükselen Bakırköy 46 projesi, Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

ağaoğlu veliefendi projesine nasıl gidilir Haberi

ağaoğlu veliefendi projesine nasıl gidilir


Ağaoğlu İnşaat'ın 2013 yılında başlayacağı Ağaoğlu Veliefendi projesi; Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alacak. Ulaşımı kolay alanda bulunacak proje; konutlardan meydana gelecek. 


Henüz detayları belirlenmeyen Ağaoğlu Veliefendi projesinin Ağaoğlu'nun diğer projeleri gibi sosyal alanları açısından zengin bir proje olması bekleniyor. 


Ağaoğlu Veliefendi Projesi nerede? Ağaoğlu Veliefendi Projesine nasıl gidilir?

Eğer araçla gidilecekse Yedikule sahil yolu istikametinden Bakırköy Kızılay'ı görünce hemen sağından giriliyor ve sonrasında dümdüz devam edilince 1-2 kilometre sonra sağ tarafta Veliefendi Hipodromu kalıyor. Hemen karşısında da Ağaoğlu Veliefendi Projesi yer alıyor. Proje; sahil yolu ve Bakırköy'e 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ta 4 kilometre ve Atatürk Havaalanı'na ise yaklaşık 8 kilometre mesafede yer alıyor. 


http://www.agaoglu.com.tr/

444 6 777

Kübra...