16 / 04 / 2024

Ağaoğlu yüzde 50 indirim

Ağaoğlu yüzde 50 indirim

Ağaoğlu inşaat tarafından hayata geçirilen My Towerland ve My Home Maslak projelerinde uyguladığı vadesiz yüzde 50 ay kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi. My Towerland ve My Home Maslak proje detaları haberimizde yer alıyor.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı: İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarım'a yaklaşık yüzde 50 ek zam tablosu...

Emekli maaş çalışmalarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Yeniden hesaplanan maaşlara göre, En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı. İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarımı kapsayan yaklaşık yüzde 50'lik zam tablosu...

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Aman dikkat! Ehliyeti olanların başı ağrıyabilir! Yüzde 50 zam geldi!

Ehliyeti olanlar aman dikkat. Bundan sonra daha dikkatli olmalısınız. Yüzde 50 oranında zam yapılacak. İşte detaylar!

Zen Pırlanta'da haftanın fırsatları açıklandı! Üstelik yüzde 50'ye varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta'da kolye'den küpeye kadar istediğiniz tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim başladı. Ayrıca Haftanın fırsatları kategorisinde yer alan takılarda artı yüzde 16'ya varan ekstra indirim de bulunuyor. İşte Zen Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul'da 185 konutu açık artırmayla satacak! Yüzde 50 peşinatla ödeme tarihi belli oldu

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen konutlar için başvurular 18 Temmuz'da başlayacak. konut almak isteyen alıcılar konutlara, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek

İş Bankası'nın İş GYO sermayesindeki payları yüzde 50,46 oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,18-1,23 TL fiyat aralığından 900.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. İş Bankası'nın İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 50,46 oldu. 

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Ağaoğlu yüzde 50 indirim Haberi

Ağaoğlu yüzde 50 indirim


My Home Maslak ile  My Towerland projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 40'lık bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


My Home Maslak projesinde alternatif konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve  4,5+1 şeklinde dizayn edildi.  Konutların fiyatları  572 bin TL ile 2 milyon 228 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


My Home Maslak projesinin sosyal donatıları içerisinde otopark, güvenlik, spor alanları,  yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


My Towerland projesi 2.535 konuttan oluşuyor. Projede  2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projenin yüzde 87’si yeşil alandan oluşmaktadır. 

Ofis projesi olarak inşa edilen My Newwork Ataşehir'de ofisler, restoranlar, mağazalar, sanat galerileri, eğlence üniteleri ve tiyatro yer alıyor.



Ağaoğlu iletişim

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Tülay...