25 / 04 / 2024

Ağrı Orman İşletme Müdürü Mustafa Albayrak

Ağrı Orman İşletme Müdürü Mustafa Albayrak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, ormanlık alanların az olduğu bölgelerde, yakacak olarak kullanılan geven bitkisinin erozyonu önlemekte en etkili bitki olduğunu belirtti...

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde 30 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Depremde ağır hasar alan işletme sayısı açıklandı!

Deprem bölgesindeki esnaf işletmelerinin yüzde 50,49'unun ağır hasarlı olduğunu belirten TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en büyük isteğinin hibe desteği verilmesi ve mevcut borçların 2 yıl süreyle ertelenmesi olduğunu söyledi.

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Avrupa ülkelerinden İsrail'e Filistin'deki yerleşimleri genişletme politikasına son vermesi çağrısı!

Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve İngiltere, İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçmesi için çağrı yaptı.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

Mimarlar Odası'ndan TOKİ'ye çağrı: AOÇ ihalesini iptal edin!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Atatürk Orman Çiftliği taşınmazlarını açık arttırma ile satışa çıkarttı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi duruma tepki göstererek 'İhaleyi iptal edin, AOÇ arazileri müzayedelik değildir' çağrısı yaptı.

Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme projesi için kamulaştırma!

Ağrı İli, Doğubayazıt ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Gürbulak Gümrük Kapısı Genişletme Projesi Kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Debana İnşaat Otomotiv Yedek Parça ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debana İnşaat Otomotiv Yedek Parça ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf İmece tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Aziz Kocaoğlu'ndan Veysel Eroğlu'na ÇED çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanal 35’te yayınlanan “Gündem Özel Siyaset” programında Özgür Hancıoğlu’nun kent gündemine ilişkin sorularını cevapladı. Kocaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Körfez için çağrıda bulundu

Asansör işletme ruhsatı nasıl alınır?

Asansörlü olarak inşa edilen ya da yapıya sonradan asansör eklenen binaların asansörleri için belediyeden bu ruhsatı alması gerekiyor. Peki, asansör işletme ruhsatı nasıl alınır? Nereden alınır?

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklar da kesmedi!

Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. Emre Katırcı "Aşırı sıcaklara rağmen projede orman ve gölden gelen tatlı esinti çalışma performansını olumlu etkiliyor" dedi.

Ağrı Orman İşletme Müdürü Mustafa Albayrak Haberi

Ağrı Orman İşletme Müdürü Mustafa Albayrak


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, ormanlık alanların az olduğu bölgelerde, yakacak olarak kullanılan geven bitkisinin erozyonu önlemekte en etkili bitki olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız geveni yakacak olarak kullanırken kökünden söküyor ve bu araziye zarar veriyor" dedi.


Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü'nün çalışmalarını yerinde görmek için kente gelen Çiftçi, burada yaptığı açıklamada, son zamanlarda gelir getirici ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra gelir getirici fidanlığa da destek verdiklerini söyledi.


Erozyonla mücadele ve ormanlık alanların çoğalması için yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Çiftçi, şöyle konuştu:


"Ağrı'da ormanlık alanlar çok az. Bu tür bölgelerde ise farklı bitki türleri erozyonu önlemek adına için önem arz ediyor. Ormanlık alanların az olduğu bölgelerde, yakacak olarak kullanılan geven bitkisi erozyonu önlemekte en etkili bitki türüdür. Vatandaşlarımız geveni...