16 / 04 / 2024

Ağrı Patnos arsa ihalesi

Ağrı Patnos arsa ihalesi

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Patnos’ta 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Patnos’ta 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

Ağrı Patnos için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine ilişkin karar yürürlükten kaldırıldı. Söz konusu karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü, Ağrı Doğubayazıt'ta Çiftepınar Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 12 milyon 819 bin 870 TL muhammen bedelle satıyor...

Ağrı'da 16.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı Merkez'de yer alan arsayı 16 milyon 182 bin 144 TL bedelle satışa çıkardı.

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

Ağrı Patnos'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık kafetarya!

Patnos İcra Dairesi Müdürlüğü, Ağrı ili, Patnos ilçesi, Yeni Mahallesi, 598 ada 6 parseldeki 3 bin 865 metrekarelik arsa ve üzerindeki park alanlı kafetaryayı 6 milyon 842 bin 447 TL'ye icradan satıyor... 

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan iki kardeş arasında yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Ağrı Patnos'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan bazı alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ağrı Patnos arsa ihalesi Haberi

Ağrı Patnos arsa ihalesi

Patnos İcra Dairesi tarafından Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 862 bin 774 TL olarak belirlendi.

PATNOS İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

Satışa Sunulan 1 No'lu Taşınmaz:
Taşınmazın Tapu Kaydı: Ağrı ili, Patnos ilçesi, Yeni Mahalle, 598 ada 6 parsel numarada kayıtlı bulunan 3935,36 metrekare miktarlı arsa vasıflı taşınmazın,3865,81 metrekare miktarı satışa çıkarılmıştır.
Taşınmazın İmar Durumu: Taşınmaz tapuda arsa vasıfında olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında park alanı olarak tasarlanmıştır. Etrafındaki parseller bitişik nizam, 6 kata müsadeli, ticari saha içinde kalmaktadır.
Taşınmazın Özellikleri: Taşınmaz üzerinde Osmanlı Parkı adında par ve parkın içinde bir adet kafeterya, 1 adet Wc ve...