18 / 04 / 2024

agt Concept Parke Serisi

agt Concept Parke Serisi

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

AGT üretim kapasitesini artıracak!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Kentsel dönüşüm parke sektörünü olumlu etkiledi!

AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, yıllık parke üretim kapasiteleri ile kentsel dönüşüm projeleri için günde 700 dairenin parke ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceklerini ifade etti.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Jack and Jones Store Concept 5 alt markasını bir mağazada topladı!

DANİMARKALI Bestseller'ın bünyesindeki markalarından Jack&Jones farklı tarzlardan oluşan 5 alt markasını bir araya getirerek Jack&Jones Store Concept'i yarattı. Cevahir AVM'deki mağaza geçen hafta kapılarını açtı.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor.

Kale Parke ahşabın güzelliğini Vintage ile iç mekanlara taşıyor!

Kaleseramik ’in yapı sektöründeki uzmanlığını, parke serileriyle iç mekanlara taşıyan Kale Parke, doğal ahşabın yeni serisi Vintage ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

AGT Store, üçüncü ahşap ihtisas marketini Menemen'de hizmete sundu!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

Vestel yeni marka imajını ve reklamlarını Concept’e emanet etti!

Vestel, Concept’le yapacağı çalışmalarda inovasyon ve tasarımdaki gücünü ortaya koyan ve gençlere hitap eden bir yaklaşımla ilerleyecek. Vestel’in, imajını yansıtacak reklam çalışmaları 1 Nisan’dan itibaren Concept Reklam Ajansı imzası taşıyacak.

İzmir AGT Store açıldı!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye’ nin ilk “ Ahşap ihtisas marketi ” AGT Store’ un üçüncüsü İzmir’de açıldı.

agt Concept Parke Serisi Haberi

agt Concept Parke Serisi

AGT, parke koleksiyonunu yeni Concept Parke Serisi ile genişletiyor. Doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılarak üretilen seri, desenleri ile de göz dolduruyor. AC4 sınıfında üretilen 10 mm’lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri; 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci gibi kullanıcı dostu özellikler sunuyor.


Milano’nun metro duraklarından esinlenerek Loreto, Scala, Moderna, Casella, Dorino ve Centro olarak adlandırılan Concept Parke Serisi, içerdiği alüminyum oksit tanecikleri sayesinde aşınmaya, çizilmeye ve ısıya karşı dayanıklılığa sahip. Kir ve leke dayanımı yüksek parkeler, kolay temizlenmeleri sayesinde hijyenik bir yaşam alanı yaratmanıza yardımcı...