29 / 03 / 2024

agt yeni ürünlerini mi tanıttı

agt yeni ürünlerini mi tanıttı

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenen Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuarı’nda sergiledi.

Yeni hafta.. yeni ürünler.. yeni indirimler! BİM yenbi haftaya bomba indirimlerle giriyor!

Bim yine haftaya indirimlerle giriyor. Vatandaşın yüzünü güldürmeyi adet haline getiren BİM, yeni aktüel ürünlerini yayınladı.  21 Şubat Salı indirimli BİM listesini ve ürünlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Amazon yeni ürünlerini tanıttı! Amazon 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Amazon, yeni akıllı ev aletlerini gerçekleştirdiği bir etkinlikle kamuoyu ile paylaştı. Tanıtılan ürünler arasında tamamen yeni olanları da var, mevcut modellerin güncellenmiş halleri de… Peki bu ürünler hangileri ve ne kadara satılacak?

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Kiko yeni makyaj ve çilt ürünlerini keşfedin! İşte 25 Eylül 2022 Kiko fiyat listesi.

İtalyan kozmetik markası KİKO hem makyaj hem cilt bakımı ürünleriyle kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri. Türkiye’de fiziki mağazalarının yanısıra online satış kanalı kikomilano.com.tr üzerinden de tüketicileriyle buluşan marka yeni ürünlerini satışa sundu. 

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

A101 Haftanın Yıldız ürünlerini açıkladı! Bu indirim kaçmaz! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 "Haftanın Yıldızları" kampanyasının indirimli ürünlerini açıkladı. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101 bayram öncesi indirimli ürünlerini açıkladı! İşte A101 30 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

A101 bu haftanın indirimli ürünlerini 30 Nisan 6 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğunda "Haftanın Yıldızları" başlığı altında satışa sundu. Peki, A101’de bugün hangi ürünler indirime girdi? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Telefon alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte en yeni f/p modeller

Mart ayı içerisinde duyurulması beklenen akıllı telefonlar listesi paylaşıldı. Mart ayı sonuna geldiğimiz şu günlerde birçok akıllı telefon üreticileri yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı! Karşınızda 27.999 TL Başlangıç Fiyatı ile "Studio Display"…

Apple, aylardır merakla beklenen ve yeni ürünlerinin görücüye çıktığı lansmanı bugün gerçekleştirildi. Başlangıç fiyatı 27 bin 999 lira olan "Studio Display" ile tanışın...

Konut sigorta ürünlerini yine sigorta acenteleri satacak!

Sayıları 16 bine ulaşan sigorta acenteleri, ‘işimiz elden gidiyor, haksız rekabet yaratılıyor’ diye isyan ediyor. Konut sigortaları gibi sigorta ürünlerini, asli işi sigortacılık olmayan işletmelerin satmasına izin verilmiyor; bunları yine sigorta acenteleri satmaya devam edecek.

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

agt yeni ürünlerini mi tanıttı Haberi

agt yeni ürünlerini mi tanıttı

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, 10- 14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı’na katılıdı. AGT, son kullanıcıyla buluşturduğu yeni parke serisi Natura Plus ve Natura Line’ın yanı sıra; Uv lak kapli üstün çizilmezlik dayanımı, yüksek parlaklığa sahip ürünü Power Gloss'u da bu yıl fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu.


AGT, bu yıl 39.’su düzenlene Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle birlikte mobilya gövdelerinde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss ürünlerini tüketiciyle buluşturan AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuarı’nda sergiledi.


AGT parkeler, 12 renkli Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra, Natura Plus ve Natura Line serisiyle de toplam 32 renk, desen ve yüzeyde tüketicilere farklı alternatifler...