29 / 03 / 2024

Ağustos ayında kiraya ne kadar yapılacak

Ağustos ayında kiraya ne kadar yapılacak

TEFE TÜFE Temmuz 2019 enflasyon oranları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki ev sahipleri Ağustos ayında kiraya ne kadar zam yapacak?

Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor! Sıfır araçlarda yeni yıl fırsatı! 

Sıfır araç alacaklar için dev kampanya başladı. Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları ve Dacia 11 Ocak 2024 fiyat listesi...

Doğal gaz ithalatı ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azalarak yaklaşık 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp olarak gerçekleşti. İşte doğal gaz haberinin ayrıntıları...

Doğal gaz ithalatı Ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azaldı ve yaklaşık olarak 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp oldu.

Konut satışları yine azaldı! Ağustos ayında 122 bin 91 konut satıldı!    

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 azalarak 122 bin 91 oldu.

Küresel petrol arzı Ağustos ayında günlük yaklaşık 280 bin varil artış gösterdi!

Açıklanan rakamlara göre, dünyada günlük petrol üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre yaklaşık olarak 280 bin varil artış göstererek, 101,5 milyon varil seviyelerinde gerçekleşti.

Alınan tedbirler etkisini gösterdi! Ağustos ayında tüketici beklemeyi tercih etti!

Ticaret Bakanlığı’nın aldığı kararlar sektörde etkisini gösterirken ikinci el araçlarda küçük fiyat düşüşleri yaşanmaya başlandı. Al-satçı kişilerin yerini ihtiyacı olan tüketicilerin almaya başlamasıyla ağustos ayında yeni araç ilanı girişlerinde düşüş yaşandı.

Ağustos ayında yüksek çıkan enflasyonu hangi harcamalar tetikledi?

TÜFE’de yüzde 9,09’la en yüksek ağustos ayı enflasyonu gerçekleşti. Aylık enflasyonun 2,78 puanlık bölümü ağustosta yüzde 16,61 artan ulaştırma, 2,27’lik bölümü de yüzde 8,48 artan gıda fiyatlarından oluştu.

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

Kuveyt Türk emekli promosyonları belli oldu: Ağustos ayında emekli maaşı alanlara özel yeni promosyon tutarları!

Ağustos ayının son günlerine doğru yaklaşırken, bankaların maaş aralıklarına göre sunacakları güncel promosyonlar hakkında yapılan araştırmalar halen devam etmektedir.

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

Skoda Karoq’a ağustos ayında 4 bin 801 TL zam geldi! Karoq’un yeni fiyatı tam bu kadar oldu!

Skoda ağustos ayı kapsamında Karoq modeline 4 bin 801 TL zam yaptı. Karoq modelinin yeni fiyat listesinin Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanmasının ardından Karoq’un yeni fiyatını araştıranların sayısı arttı.

Renault ağustos ayında Captur’a zam yapmadı! İşte Renault Captur fiyatları...

Merakla beklenen Renault Captur modelinin ağustos ayı fiyatı açıklandı. Renault, Captur modeline ağustos ayın kapsamında zam yapmadığını duyurdu.

Bu liste bildiğiniz gibi değil: Volvo S90 fiyatlarında Ağustos çılgınlığı

Sedan dünyasının sevilen ve önemli modelleri arasında yer alan Volvo S90 Ağustos ayında bir sürprizle geldi. İşte Volvo S90 güncel fiyat listesi…

Ağustos ayında kiraya ne kadar yapılacak Haberi

Ağustos ayında kiraya ne kadar yapılacak

TEFE TÜFE Temmuz 2019 enflasyon oranları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, açıklanan rakamlar ile Ağustos 2019 resmi kira artış oranı da belirlendi. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verileri ile birlikte kira artış oranları da belli oldu. Peki 2019 Ağustos ayında kontratını yenileyecek olanlar ne kadar kira artışı yapacak? İşte detaylar... 

Açıklanan enflasyon oranlarına göre, 12 aylık ortalama TÜFE yüzde 19.91 oldu. ÜFE'ye ayarlı artış devam etseydi kira artışı yüzde 32 olacaktı. İşyerlerinde enflasyona göre kira artışı uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinde geçilecek. Bu tarihten sonra işyerleri kiraları için yenilecek olan kontratlarda 12 aylık ortalama TÜFE baz alınacak. Fakat şu aşamada kira sözleşmesinde yazan hüküm ya da mülk sahibinin talebi dikkate alınacak.

Temmuz ayına ait olan enflasyon rakamlarına göre...