25 / 04 / 2024

Ahmad Ramadan

Ahmad Ramadan

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Arkimar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arkimar Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Rawad Ramadan ortaklığında kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Moner Ramadan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moner Ramadan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Moner Ramadan tarafından kuruldu. 

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Amma Darkalt, Yousef Ajam ve Ahmad Darkalt ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Rached Diarbakerli, Asaad Deyar Bakrly ve Hüseyin Diyarbakırlı imzasıyla kuruldu.

Ahmad Ramadan Haberi

Ahmad Ramadan

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...