26 / 04 / 2024

Ahmet Ağırman haberleri

Ahmet Ağırman haberleri

İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Depremden korunmanın yollarından biri de sağlam betondur" dedi.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Mobix İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobix İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Ağırman tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü otomobil markası, 300 binden fazla aracını geri çağırdı!

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, arka lamba şikayetleri yüzünden 321 binden fazla aracını geri çağırma listesine ekledi. Şirket, geri çağırmanın nedenini açıklarken ekim ayı sonunda büyük ölçüde dış pazarlardan gelen ve aracın arka lambalarının yanmadığını iddia ederek şikayetçi olan müşt

Density Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Density Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da Vehbiye Ağırman Aslan tarafından kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ağırman, Mehmet Temizer ve Ömer Ağırman ortaklığında kuruldu.

Nade Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nade Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ağırman ve Mustafa Albayrak ortaklığında kuruldu.

Bekağ Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bekağ Yapı Denetim Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ağırman tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

Ahmet Ercan: Marmara 2.5 metre Yunanistan'a kayacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğine dikkat çekerek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü 7,2 olur" dedi.

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Ahmet Ağırman haberleri Haberi

Ahmet Ağırman haberleri

Depremi, bir "Türkiye gerçeği" olarak tanımlayan İSTON Genel Müdürü Ahmet Agırman; felakete dayanıklı ve kaliteli binaların olmazsa olmazlarını anlattı


İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Deprem kuşağında bulunması nedeniyle tehdit altında olan ülkelerden biri de kuşkusuz Türkiye. Bu noktada, sağlam ve kaliteli yapılaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları (İSTON) Genel Müdürü Ahmet Ağırman'ın yorumuna göre; hazır betonda yüksek kalite, deprem esnasında riski azaltıyor. 


İSTON'un deprem konusunda son derece hassas davrandığını söyleyen Ahmet Ağırman; "Depreme dayanıklı yapılaşmada en önemli konulardan biri de hazır beton üretimidir" dedi. Özellikle deprem anında, altyapı faktörünün devreye girdiğini anımsatan Ağırman; şöyle devam etti: "Bizler sağlıklı yapılaşmayı bir...