29 / 03 / 2024

Ahmet Aydın Kökgil

Ahmet Aydın Kökgil

Merdem Gayrimenkul Yatırım Araştırma ve Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Aydın Kökgil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Kadıköy, Şenesenevler Dr. Kemal Akgüder Caddesi'nde kuruldu

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 27 Ağustos'ta!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Aydın'a 215 konut ile hükümet konağı!

TOKİ Aydın'ın İncirliova ilçesinde 215 adet konut, Çine ilçesinde ise hükümet konağı inşa edecek...

Aydın Nazilli'de satılık 4 arsa 5,2 milyon TL'ye!

T.C Nazilli Satış Memurluğu tarafından Aydın Nazilli'de yer alan 4 arsa 5 milyon 241 bin 317 TL bedelle satışa çıkıyor. Arsalar için ilk satış günü 20 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Aydın Çine'ye hükümet konağı!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Aydın Çine Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

Aydın'a yeni sağlık kompleksi!

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

Ahmet Aydın Kökgil Haberi

Ahmet Aydın Kökgil

Merdem Gayrimenkul Yatırım Araştırma ve Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Aydın Kökgil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Merdem Gayrimenkul Yatırım Araştırma ve Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller,gayrimenkul projeleri ve gayrimenkullere dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerini,bu değeri etkileyebilecek piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde bağımsız ve tarafsız olarak takdir etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Merdem Gayrimenkul Yatırım Araştırma ve Geliştirme Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Şenesenevler Dr. Kemal Akgüder Caddesi,...