26 / 04 / 2024

Ahmet Cemal Dördüncünün görevi nedir

Ahmet Cemal Dördüncünün görevi nedir

Ahmet Cemal Dördüncü, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı'dır. Peki Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Akkök Holding'ten önce nerede çalışmıştır? İşte Ahmet Cemal Dördüncü'nünü biyografisi...

Deprem yönetmeliğine meydan okuyan o bina hayrete düşürdü!

Son zamanlarda bina inşaatları sık sık gündem oluyor. Depreme dayanıklı binaların inşa edilmesi gerekirken, yönetmeliğe meydan okuyan bir bina görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir bina inşaatını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Yükseliyor! Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Altını olanlar acil baksın! 5 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde yükselişe geçti. Ons altın 1827 dolarla yüzde 0,30 artış kaydetti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

ABD'de son 41 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyon altına olan talebi düşürdü! Altın fiyatları düştü mü?

ABD'de enflasyonunun beklentilerden daha fazla artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi de düşürdü. Peki altın fiyatları nasıl seyrediyor? Altındaki düşüş devam edecek mi?

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Scarlett Johansson satışa çıkardığı dairesinin fiyatını düşürdü!

Scarlett Johansson, 2008 senesinde New York’un Manhattan bölgesinde satın aldığı dairesini satışa sundu. Johansson, satışa çıkardığı çatı katı dairesinin fiyatını düşürdü.

Dolar 11 liranın altına düştü!

Milyonların yakından takip ettiği döviz kurları yeni haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Dolar/TL haftanın başında 20 Lira seviyelerinde işlem görürken şuanda 11 lira seviyesinin altında işlem görmektedir.

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor!

Altın piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altın, ons altının etkisi ile aşağı yönlü seyrediyor.

Ahmet Cemal Dördüncünün görevi nedir Haberi

Ahmet Cemal Dördüncünün görevi nedir

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir?


Ahmet Cemal Dördüncü, 1953 yılında İstanbul doğdu ve Çukurova Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş, sonrasında, Mannheim ve Hannover Üniversitelerinde lisansüstü çalışmalar yaptı. 


İş hayatına Almanya’da Claas OHG firmasında başlayan Dördüncü, 1984-1987 yılları arasında Türkiye’de Mercedes Benz A.Ş. firmasında kariyerine devam etti. 


Ahmet Cemal Dördüncü 1987 yılında Sabancı Grubu’na katıldı ve 1998 yılına kadar Kordsa A.Ş.’de çeşitli görevlerde yer aldı. 1998 yılında Grubun DUSA firmasında DUSA Güney Amerika ve daha sonra DUSA Kuzey Amerika’da Genel Müdür/Başkan olarak görev yapan Dördüncü, 2004 yılında H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Grup Başkanlığı görevinin ardından, 2005-2010 yılları arasında H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. 


3 Eylül 2012 tarihinde Akkök İcra Kurulu Üyesi olarak Akkök Grubu’na katılan Ahmet C....