20 / 04 / 2024

ahmet dördüncü kimdir

ahmet dördüncü kimdir

3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü bu yıl en az 430 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Gayrimenkul Türkiye'de büyümeye en yatkın sektörlerden biri!

Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, grubun gayrimenkul kimya ve enerji sektörlerinde önemli adımlar atmaya devam edeceğini söylüyor. Dördüncü bu sektörün Türkiye'nin büyümeye en yatkın ve fırsatlar içeren sektörleri olduğunu belirtiyor.

Ahmet Dördüncü: Enerji projelerinde kuru dikkate almak yanlış!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, enerji yatırımlarının uzun vadeli projeler olduğunu belirterek, "Enerjide yapılan yatırımları bugünkü kurlara göre hesaplarsanız çok yanlış bir iş yaparsınız'' dedi.

Akkök Holding Yalova'da karbon elyaf ihtisas sanayi bölgesi kuruyor!

Türkiye'yi geleceğin malzemesi karbon elyafı üretebilen 9 ülkeden biri haline getiren Akkök Holding, ABD'li ortağının 'Buraya gelin" çağrısına rağmen Yalova'yı bir karbon elyaf üretim merkezi haline getirme hedefinde.

Ahmet Dördüncü: Akmerkez 2014’te dönüşüm yaşayacak!

Ahmet Dördüncü:“Akmerkez’de kira bedellerinde yüzde 7, 8 gibi bir artış var. Ruhsatlar alındı. 2014’te bir dönüşüm yaşayacak Akmerkez, dışarıya açılacak, Nispetiye tarafında birtakım cafe’lerin yapılması planlanıyo

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

AB ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 0,5 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,5 daraldı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

ABD hazinesi dördüncü çeyrekte 617 milyar dolar borçlanacak!

ABD Hazine Bakanlığı, bu yılın dördüncü çeyreğinde 617 milyar dolar borçlanmayı planladığını bildirdi.

ahmet dördüncü kimdir Haberi

ahmet dördüncü kimdir


Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü, 2016’da Türk iş dünyasının büyük bir dayanıklılık testinden geçtiğini belirtiyor ve ekliyor: Avrupa’dan Amerika’dan Türkiye’yi soranlara; 'Bunları siz yaşasaydınız, travmatik bir şekilde paralize olmuştunuz, bizse işimize devam ediyoruz. Bu yıl en az 430 milyon dolar yatırımımız var' diyorum. 



3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu, 2016’yı dolar bazında yüzde 4-5 büyümeyle tamamladı. Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü, Türk iş dünyasının geçen yıl büyük bir dayanıklılık testinden geçtiğini ve bunu başarıyla tamamladığını söylüyor. Dördüncü, “15 Temmuz’un ertesi günü bir şey olmamış gibi alışveriş merkezlerimizi açtık. Yatırımlara ara vermedik. Bu yıl 430 küsur milyon dolarlık yeni yatırımımız var” diye ekliyor. 


 2016 zor bir yıldı. Akkök Grubu nasıl geçirdi 2016’yı?


2016 çok türbülanslı...