25 / 04 / 2024

Ahmet Erkutoğlu kimdir

Ahmet Erkutoğlu kimdir

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

Yabancıya konut satışında 50 milyarlık hedef!

2020 Ocak ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yabancıya konut satışında 50 milyarlık konut satışı yakalanabileceğini öngörüyoruz'' diye konuştu.

Kentsel dönüşüm kente fayda sağlamalı!

Mimar Ahmet Erkutoğlu, son yıllarda özellikle İstanbul'un gündeminde olan kentsel dönüşüm projelerini çok desteklerken bir o kadar da eleştiriyor.

Kadıköy'de doğru kentsel dönüşüm için fırsat devam ediyor!

AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkutoğlu, Kadıköy'de yaklaşık 30 bin konut olduğunun ve bu konutların henüz yüzde 10'unun dahi yenilenmediği belirtti. Erkutoğlu, doğru bir kentsel dönüşüm için fırsatın devam ettiğini söyledi.

Ahmet Erkutoğlu: Kentsel dönüşüm başladı, yaşam alanları küçüldü!

Ürettiği bir çok proje ile adından söz ettirenAE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, parsel ve kent ölçeğinde kentsel dönüşüm kavramını değerlendirirken yaşam alanlarının giderek küçüldüğünü belirtiyor.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

Ahmet Erkutoğlu: Yabancıya konut satışı yavaşlayabilir!

TUİK 2020 Şubat ayı konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Korona salgını nedeniyle önümüzdeki aylarda yabancıya konut satışında bir yavaşlama söz konusu olacak'' dedi.

Ahmet Erkutoğlu: 'Sat-yap'çı müteahhitlere dikkat!

Mimar Ahmet Erkutoğlu, yılda 250 bin konutun yenileneceği İstanbul gayrimenkul piyasasındaki 'sat –yap’çı müteahhitlere aldanmamalı, bunlar kontrol altına alınmalı’ çağrısı yaptı.

Ahmet Erkutoğlu: Kentsel dönüşümün İstanbul'a bir faydası yok!

Son 2 yılda gerçekleştirdiği yaklaşık 300 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'a 50 senelik bir yük getirdiğini iddia etti.

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Erkurtoğlu: Dönüşüm başladı konutlar küçüldü!

AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm yapılırken, yaşam alanlarının giderek küçüldüğünü belirtti. "Kentsel dönüşüm kavramı üzerinde hâlâ tam bir uzlaşma sağlanabilmiş değil" dedi.

Ahmet Erkutoğlu kimdir Haberi

Ahmet Erkutoğlu kimdir

AYİDER (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, TUİK tarafından açıklanan Mart ayı konut satış rakamları hakkında açıklama yaptı. 

Mimar Ertoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

''Konut satışlarında şu anda son dönemeçteyiz. Türkiye’de ilk vakanın görülmesinden sonra şantiyeler yavaşlama sürecine girdi. Zaten 2020 yılı için ruhsat sayılarında bir azalma söz konusuydu. Kısacası daha az konut üretilecekti. Bu anlamda 2020 konut üretimi açısından beklentilerin daha da azalacağı bir yıl olacak. Konut satış rakamları açısından da bildiğiniz üzere ilk 2 ayda geçtiğimiz yılın rakamlarını geçmiştik. Mart ayında da az miktarda olan artış satışların canlı olduğunu gösterdi. Tabii nisan ayı için aynı rakamları söylemek çok doğru olmayacak. Şu anda sağlık herkes için çok önemli. Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından...