25 / 04 / 2024

Ahmet Güneş iletişim

Ahmet Güneş iletişim

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri!

Toplam 1876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark projesinde daire fiyatları 191 bin TL’den başlıyor. İşte Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

Güneşli G Tower iletişim!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde inşa edilen G Tower projesinde dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Ünal imzasıyla kuruldu.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Ahmet Güneş iletişim Haberi

Ahmet Güneş iletişim


Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

A MİMARLIK 1 --Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesul lük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2 - Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. 3 - Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...