23 / 04 / 2024

Ahmet Güney

Ahmet Güney

Kabyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilgin Gürel, Köksal Yılmaz, Ahmet Güney tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Daça Group Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Group Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Güney tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Dere Gazinosu Sokak'ta kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Bakü-Tiflis-Kars hattı Güney Koridor’a bağlanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü- Tiflis- Kars (BTK) demiryolu hattını Nahcıvan üzerinden Güney Koridor’a bağlayacak yeni bir hattın çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Güney Gaz Koridoru projesi devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) da bir ayağını oluşturduğu Güney Gaz Koridoru projesini kararlılıkla devam ettireceklerini söyledi..

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ali Akdeniz, Veysi Şaşmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Avustralya'daki yangınlarda onlarca ev yandı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek!

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek. İngilizler, Türkiye'de tatil için en fazla tercih ettikleri yer olan Güney Ege'ye konulan tarifeli seferler sayesinde paket turlar dışında da gelebilecek.

Güney Amerika'da hidroelektrik santrali tüneli çöktü!

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir Çin firması tarafından yapılan hidroelektrik santrali inşaat alanında dün tünelin çökmesi sonucu 13 isçi hayatını kaybetti...

Güney Akım doğalgaz boru hattı projesi resmen kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Güney Akım resmi olarak kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Ahmet Güney Haberi

Ahmet Güney
Kabyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilgin Gürel, Köksal Yılmaz, Ahmet Güney tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Kabyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde- 3) Amaç ve Konu: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...