26 / 04 / 2024

ahmet kuralın açtığı restoran

ahmet kuralın açtığı restoran

Oyuncu Ahmet Kural, kazancını yeme içme sektörüne yatırıyor.Oynadığı dizideki rol arkadaşı Cemil Şahin’le birlikte İstanbul Beşiktaş’taki bir kafe-restorana ortak olan Kural, ortaklarıyla aynı isimle bir restoran daha açtı.

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı... Bu kadar para ödemesi yapacaklar

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası bu kampanya kapsamında kesenin ağzını açtı.

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Emekli promosyonunda yarış kızıştı! Bankalar musluklarını açtı, rakamlar 10 bin TL'ye dayandı! Ziraat, TEB, ING, Garanti

Emekli promosyonunda bankalar arası müşteri kapma yarışı gün geçtikçe kızışıyor. Öyle ki bankalar emekli promosyonun da kesenin ağzını açtıkça açtı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ardından da 10 bin TL'ye dayandı. Peki en yüksek emekli promosyonunu ne kadar? İşte detaylar...

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Emekli promosyonunda yarış kızıştı. Bankalar müşteri çekmek için kesenin ağzını açtı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

Bitcoin 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin, 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

Bankalar kesenin ağzını açtı! Emeklilere müjde!

Bankalar emekli maaşı alan vatandaşları müşterisi yapmak için kesenin ağzını açtı. Cezbedici promosyon oranlarıyla bankalar emekli maaşı alan kişileri kendilerine çekiyor. İşte bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

ahmet kuralın açtığı restoran Haberi

ahmet kuralın açtığı restoran


Oyuncu Ahmet Kural, kazancını yeme içme sektörüne yatırıyor.Oynadığı dizideki rol arkadaşı Cemil Şahin’le birlikte İstanbul Beşiktaş’taki bir kafe-restorana ortak olan Kural, ortaklarıyla aynı isimle bir restoran daha açtı.


POP MÜZİK KULÜBÜ AÇIYOR


Şu sıralar yine aynı semtte 90’ların Türkçe pop şarkılarını çalan bir gece kulübü açmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu, dördüncü mekânını bahar aylarında Bodrum Turgutreis’te...