07 / 12 / 2025

Ahmet Metin Genç Ortahisar 2016

Ahmet Metin Genç Ortahisar 2016

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Metin Kurt tarafından kuruldu.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Gençer tarafından kuruldu. 

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Yma Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yma Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmet Metin Yıldırım tarafından Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Trabzon Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye hizmet binasının yapılacağı Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı. İlbank'tan 20 milyon TL'lik kredi sağlanacak.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Ahmet Metin Genç Ortahisar 2016 Haberi

Ahmet Metin Genç Ortahisar 2016

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.


Sözlerine Ortahisar Belediyesi nin yapmış olduğu altyapı çalışmalarıyla başlayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç en önemli hedelinin Ortahisar’da altyapı çalışmalarını görev süresi sona ermeden tamamlamak olduğunu söyledi. Özellikle kırsal mahallclerdeki altyapı çalışmalarını tamamlamak için gayret sarf ettiklerini belirten Başkan (jenç, “Ben Öncelikle altyapı hizmetlerimizden bahsetmek isliyorum. İlçemizde 2900″ye yakın bir yol yağı var. Göreve gelir gelmez altyapıyı düzeltmek için ciddi bir makine alımı yaptık.


Bunun gereği olarak da 11 milyon 905 TL’lik yatırım yaptık. Bununla beraber asfalt tesisimizin bulunduğu alanda hem beton santralimizi hem de konkasör tesisimizi kurduk ki yollarımızı standart bir hale getirelim. Bu bizim bir...