28 / 03 / 2024

Ahmet Misbah Demircan Galata Kulesi açıklaması

Ahmet Misbah Demircan Galata Kulesi açıklaması

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşümün karşısında duramayız!

Hürriyet Gazetesi'nden Çınar Oskay bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj yaptı. İşte çok konuşulacak o röportaj...

Ahmet Misbah Demircan'dan yabancı yatırımcılara davet!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiği şu dönemde bu güveni açıkça göstermek için yatırımcımızla Dubai’de beraberiz. Yeter ki yatırım ve istihdam sağlasınlar. Beyoğlu’na çakılacak her çivide sonuna kadar yatırımcımızı koruyacağız” diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'ndan giden kaybetmiştir!

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Beyoğlu'ndan giden her zaman kaybetmiştir. Beyoğlu her zaman üzerine koyarak gelişmiştir. Son 12 yılda belediye başkanı olduğum dönemde Beyoğlu'nun hep ileriye gittiğini gördüm." dedi.

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Ahmet Misbah Demircan: Tapuları dağıtarak ilerliyoruz!

Okmeydanı’nın yarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda faaliyet gösteren Alucra Doludere Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği’nin tapu törenine katıldı.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşüme ihtiyaç var!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda projelerin, planların ve hayallerin peşinden gidiyoruz. Eskiden yol, su, elektrikyoktu, insanların beklentisi bunlardı. Onlar bitti şimdi kentsel dönüşüme ihtiyacımız var,”dedi.

Ahmet Misbah Demircan: 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "277 yapının bulunduğu 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık. Burada tarih yazılıyor" dedi. Beyoğlu Belediyesi'nin projeleriyle, çevresel, tarihi, mimari ve kültürel değerleri korunarak yeniden yapılandırılıyor.

Ahmet Misbah Demircan Galata Kulesi açıklaması Haberi

Ahmet Misbah Demircan Galata Kulesi açıklaması

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Galata Kulesi'nde yürütülen ve sosyal medyada tepki çeken restorasyon çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, ​"Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir. Kulede büyük oranda bir restorasyon faaliyeti yapılmamakta, daha önce lokanta ve kafeterya olarak kullanılan bölümler ile bu kullanımların gerektirdiği ofis, mutfak gibi yapının orijinal fonksiyonu ile alakası olmayan bölümler ve zamanla izinsiz yapılan bölümler kaldırılmaktadır" diye konuşan Demircan, şu şekilde devam etti:

"Yapının bir bölümünün seyir mekanı bir bölümünün ise müze olarak düzenlenmesi çalışmaları yürütülmektedir. Hilti ile duvarlar da sıva sökümü yapılması tarafımızca da uygun görülmemekte olup, gereken müdahale yapılmış ve yapı müteahhitinin dikkati çekilerek gereken işlemlerin yapılmasına başlanmıştır...