26 / 04 / 2024

Ahmet Murat Çardak

Ahmet Murat Çardak

Memplus İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat Çardak ve Erim Zeki Berberoğlu ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Evcimen, Attila Güngörmüş, Buğra Gür ve Sıddıka Emreciksin ortaklığında kuruldu.

Akc Uluslararası İnşaat Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akc Uluslararası İnşaat Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Akcan tarafından kuruldu.

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Mermer ve Ahmet Murat Mermer ortaklığında kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

Murat Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mahsun Dikan ve Ahmet Düzcü ortaklığında kuruldu. 

616 İkizler Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

616 İkizler Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emel Öztüre ve Ahmet Murat Biçer ortaklığında kuruldu.

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat İşbilir tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Özokur'dan yeni şirket!

Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker'in torunu ve Murat Ülker'in yeğeni Ahmet Özokur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda VR Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu.

Ahmet Murat Binark kendi şirketini kurdu!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kendi gayrimenkul şirketini kurdu. BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Ahmet Murat Binark Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Burcu Binark Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Murat Çardak Haberi

Ahmet Murat Çardak

Memplus İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat Çardak ve Erim Zeki Berberoğlu ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu. 


Memplus İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır    İNŞAAT TAAHHÜT  - İnşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -  Yurt içinde ve yurt dışında  resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...