25 / 04 / 2024

ahmet özderici payları

ahmet özderici payları

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,60-1,61 fiyat aralığından 1 milyon 750 bin adet satış işlemi Ahmet Özderici tarafından gerçekleştirildi.

Ahmet Özderici 1.6 milyon adet pay sattı!

Özderici GYO paylarıyla ilgili olarak 1,61-1,62 fiyat aralığında 1 milyon 604 bin 543 adet satış işlemi Ahmet Özderici tarafından gerçekleştirildi.

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Ahmet Özderici kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Ahmet Özderici ile ilgili merak edilen detaylar...

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Özderici GYO paylarını geri alacak!

Özderici GYO şirketin çikarılmış sermayesinin yüzde 4'üne karşılık gelen 10,000,000 TL nominal (her biri 1 Türk Lirası nominal değerinde 10,000,000 adet) payın geri alımını yapacak. 

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

Özderici Holding'in, Özderici GYO'daki payı 127.2 milyon TL oldu! 

Özderici Holding, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'deki payları 127 milyon 270 bin 792,739 TL'ye ulaştı.

Ahmet Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ahmet Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 610 bin 253,814 TL nominal değerli pay, satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talebi oldu.

Özderici GYO davasında yeni gelişme!

Özderici GYO'ya açılan davada, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve  Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödüyor!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu ileri sürdüğü zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan davada yeni gelişme yaşandı. Davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

ahmet özderici payları Haberi

ahmet özderici payları

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay alım satım bildirimi hakkında açıklama yaptı.


1 Şubat 2018 tarihinde Özderici GYO payları ile ilgili olarak 1,60-1,61 fiyat aralığından 1 milyon 750 bin adet satış işlemi Ahmet Özderici tarafından gerçekleştirildi. Ahmet Özderici'nin bu işlemle birlikte Özderici GYO sermayesindeki payları 1 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 13,38 sınırına ulaştı. 


Özderici GYO'nun KAP açıklaması: 
01.02.2018 tarihinde Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş payları ile ilgili olarak 1,60-1,61 fiyat aralığından 1.750.000 adet Satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte  Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş sermayesindeki paylarım 01.02.2018 tarihi itibariyle %.13,38 sınırına ulaşmıştır.

Ahmet...