18 / 04 / 2024

Ahmet Selim Ener gözaltı

Ahmet Selim Ener gözaltı

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Seymen39 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seymen39 Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Seymen tarafından kuruldu.

Detu İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detu İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Selim Çalışkan tarafından kuruldu.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

Kasım ayında parti tabelasını asmayı amaçlayan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bulunan parti binasını seçti. Burada bulunan çalışmalar eski AKP’li Selim Temurci Temurci tarafından yürütülüyor.

Ener Enerji Turizm Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ener Enerji Turizm Lojistik ve Ticaret Anonim Şirketi Selim Suat Orsan tarafından 47 milyon 270 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Fores Global İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fores Global İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Selim Urfalılar ve Sergin Urfalılar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Şehir hastaneleri projesi ilk kez İngiltere’de denendi!

MHP Antalya Milletvekili Dr. Ahmet Selim Yurdakul, 17 şehir hastanesi projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yurdakul, şehir hastaneleri projesinin 25 yıl önce İngiltere'de denendiğini açıkladı.

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Mustafa Sani Şener , Damla Nur Şener Akkaynak ve Ahmet Ozan Şener ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Selim Ener gözaltına alındı!

Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.

Ahmet Selim Ener gözaltı Haberi

Ahmet Selim Ener gözaltı

2012 yılında temeli atılıp inşaatına başlanan cami inşaatı kamuoyunun gündemine ilk olarak ruhsatsız ve olması ve çalışan işçilerin sigortasının yapılmamasıyla yer tutmuştu. Gaziantep’te önceki gün düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında caminin yapımını üstlenen Edecan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener gözaltına alındı.


Bu gözaltı Ener'in FETÖ'den ilk gözaltısı değildi. Ener, 15 Temmuz darbe girişiminden önce 12 Haziran 2016'da FETÖ'ye finans sağladığı iddiasıyla gözaltına alınmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Erdoğan'ın talimatıyla başlayan cami inşaatı, Ener'in gözaltına alınmasıyla birlikte...