23 / 04 / 2024

Ahu Yağtu yeni evi

Ahu Yağtu yeni evi

CEM Yılmaz, 20 ay evli kaldığı manken Ahu Yağtu'ya boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödeyecek olan Yılmaz, oğlunun eğitimini de yüksek lisansına kadar planladı...

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı devam eden projelerinin dışında yeni projeler geliştirmeye de devam ediyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ana odağımız konut projelerimiz olacak” diye konuştu.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

65 yaş aylığı yeni zamla kaç TL oldu? Yaşlılık maaşı alacaklar dikkat! Tek tek rakamlar belli oldu!

Bnlerce vatandaş zamlı sosyal destek ödemelerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki 65 yaş aylığı yeni zamla kaç TL oldu? 

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Benzin, motorin ve LPG'de indirim yağmuru! Yeni fiyatlar kaç TL? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022

Dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından, bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 13 kuruş, LPG'de ise 1 lira 75 kuruş indirim yapıldı. İşte yeni fiyatlar ve Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022...

65 yaş aylığı yeni asgari ücretle ne kadar oldu? 65 yaş maaşı kaç TL oldu?

65 yaş aylığının yeni açıklanan asgari ara zam ile ne kadar olduğu vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Konya'ya 180 yeni konut! İhalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üreterek dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Konya'da 180 yeni konut inşa edecek.

Kripto parayla ilgili yeni kararname! Kimlik tespiti yapılacak!

Kripto para piyasasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, belli bir tutar üzerindeki işlemlerde kimlik tespiti yapılacak.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 2 yeni proje!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki 2 yeni projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 212 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül'de 212 yeni konut inşa edecek.

Ahu Yağtu yeni evi Haberi

Ahu Yağtu yeni evi

CEM Yılmaz, 20 ay evli kaldığı manken Ahu Yağtu'ya boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödeyecek olan Yılmaz, oğlunun eğitimini de yüksek lisansına kadar planladı. Ünlü komedyen, Ahu Yağtu'ya 2013 model Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye Park ve Loft'ta gayrimenkul verdi. Loft ve İstinye Park'taki iki yerin aylık 30 bin lira ve 6 bin 500 dolar olan kira geliri de Yağtu'nun oldu... 


Şok...