26 / 04 / 2024

Aile hekimi kim

Aile hekimi kim

Apartmanların alt katında muayenehane açan aile hekimleri artık kendileri için yapılacak binalarda hizmet verecek. Aile hekimliği binası Türkiye genelinde yapılacak. 2 bin 500 binanın önünde de bir ambulans bulundurulacak.

Aile Bakanlığı sosyal destek ödemelerine peş peşe zam yaptı! Başvurusu onaylanan dar gelirlinin hemen hesabına yatıyor..

Aile ve Sosyal Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek ödemesinde bulunuyor. Temmuz maaş zamlarının belli olmasıyla birlikte sosyal destek ödemeleri de arttı. Peki, kim ne kadar alacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı başvurusu onaylanan hesaplara her ay hemen 1250 TL para yatırıyor! 

Aile Destek Paketi ödemelerinden faydalanan vatandaşlar hesaplara her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek ödemelerinden kim nasıl faydalanacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Üst üste rapor alınabilir mi? Aile hekimi üst üste rapor verir mi?

Üst üste alınan raporlar çalışan kişilerin aklına belli başlı soruları getirmektedir. Onlardan biri de “Üst üste rapor alınabilir mi? Aile hekimi üst üste rapor verir mi?” İşte bu soruların yanıtları!

Doktor maaşları ne kadar oldu? 2022 Devlet hastanelerinde Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Asistan doktor maaşı ne kadar?

Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi dönemi sonrası çalışma saatleri uzayan ve daha çok nöbet tutmak zorunda kalan doktorlar maaşları konusunda da sık sık gündeme geliyor.

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

Aile sağlığı merkezlerinin kiraları artırıldı mı?

Sağlık Bakanlığı: "Ülke genelinde bu yıl için kiraya verilen binaların bedeli, her bir aile hekimi için ortalama aylık 350 liradır. Dolayısıyla haberlerde yer alan '25 metrekare yere 3 bin lira kira bedeli' ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

Malik olmayan eş tek başına aile konutu şerhi koyabilir mi?

Aile konutu şerhi, malikin kim olduğuna bakmadan, eşlerden birinin diğerinin rızası olmadan aile konutu hakkında tasarruf yapmasını kısıtlıyor. Peki, malik olmayan eş tek başına aile konutu şerhi koyabilir mi?

TOKİ Aile Sağlığı Merkezi anahtar teslimi yapıldı!

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Emrah Erten yapımı tamamlanan TOKİ Aile Sağlığı Merkezinin anahtarlarını Aile Hekimi Dr.Levent Üçüncü'ye teslim etti. Aile Sağlığı Merkezi'nde hasta kabulüne başlanıldı.

Aile konutu ve ev eşyaları boşanma ile nasıl paylaştırılır?

Aile konutu, boşanma kararı sonrasında nasıl paylaşılır? Aile konutu ve ev eşyaları boşanma durumunda nasıl paylaştırılır? Aile konutu ve ev eşyaları boşanma ile nasıl paylaştırılır? İşte cevapları...

Aile konutunda ev ve ev eşyası nasıl paylaşılır?

Aile konutu ve ev eşyalarını talep şartları nelerdir? Aile konutu, mal rejimlerine göre nasıl paylaştırılır? Evliliğin iptali veya boşanma halinde aile konutu nasıl paylaşılır? Aile konutunda ev ve ev eşyası nasıl paylaşılır? İşte cevapları...

Arsa payını kim, nasıl belirler?

Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı. Tellal bu sayısında arsa payı ile ilgili bilgi vererdi. Arsa payını kim, nasıl belirler?

Eşlerden biri ölürse aile konutu ne olacak?

Aile konutu eşlerden birinin ölümü halinde ne olacak? Aile konutu eşlerden biri vefat ederse ne olur? Aile konutu eşlerden birinin ölümünde ne olacak? Eşlerden biri ölürse aile konutu ne olacak?

Aile hekimi kim Haberi

Aile hekimi kim

Türkiye genelinde görev yapan aile hekimleri için Sağlık Bakanlığı tarafından apartmanların alt katında muayenehane açan aile hekimleri için il ve ilçe merkezlerine yeni binalar inşa edilecek. Geceleri ve cumartesi günleri nöbet tutması planlanan aile hekimleri, artık yeni binalarında hizmet verecek. Binalar hastaneye benzer yapıda olacak. İlk etapta 2 bin 500 bina yapılması planlanırken, binaların her birinin maliyeti 300 bin TL'yi bulacak. Binalar için bağış da kabul edilebilecek. Bağışçının ismi aile sağlığı merkezine konulabilecek. Bina tasarımları çalışmasını tamamlayan bakanlık, bölgeye özgü mimari tasarım kullanacak. Karadeniz Bölgesi'ne ahşap aile sağlığı merkezleri, Doğu ve Güneydoğu Bölgelerine ise taş binalar yapılacak.



Aile hekimliklerinde röntgen çekebilecek, idrar ve kan tahlili yapabilecek. Gebe takip odası, obezite danışma birimleri ve diş ünitesi de olacak. Bu yıl içerisinde...