11 / 05 / 2024

akarçay görümlü köyü

akarçay görümlü köyü

Tokat İli Almus ilçesine bağlı Görümlü Beldesinin isminin “Akarçay Görümlü” olarak değiştirilmesine karar verildi. Karar bugün İçişleri Bakanlığı tarafından 29228 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geçen yıla göre yaklaşık yüzde 157 daha fazla ödüyoruz! TÜİK tarımda enflasyonu açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu tarımda enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre, tarımda yıllık enflasyon yüzde 157 oldu, aylık enflasyon ise yüzde 5 arttı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Dolar sınırları zorluyor! En yüksek seviye ne zaman görüldü!

Dolar kuru geçen haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçen dolar dalgalı seyrine devam ediyor. Bugün ise sabah saatlerinde 14,34 seviyesinde işlem gören dolar son zamanlarda görülen en yüksek seviyelerden birine ulaştı...

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

akarçay görümlü köyü Haberi

akarçay görümlü köyü

YER ADININ DEĞİŞTİRİLMESİNE DAİR KARAR


İçişleri Bakanlığından:


             Tokat İli Almus İlçesi Görümlü Beldesinin isminin “Akarçay Görümlü” olarak değiştirilmesi, 5393 sayılı Kanunun 10 uncu maddesi uyarınca uygun...