20 / 04 / 2024

akaretler sıraevleri w otel

akaretler sıraevleri w otel

Ticari gayrimenkul finansmanı alanında Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul bankalarından birisi olan Alman Aareal Bank, Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu Bilgili Holding'e 110 milyon dolar refinansman kredisi verdi.

Fakir Ranger 890 W toz torbasız süpürgede ekim ayı müjdesi geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu!

Küçük ev aletleri alanında son dönemlerin en popüler ürünlerinden toz torbasız süpürge, ev temizliğine adeta yeni bir soluk getiriyor. Fakir de bu alanda Ranger 890 W toz torbasız süpürgeyi üreterek alanında fark yaratmaya devam ediyor.

Elektrikli süpürge almak isteyenler dikkat: 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL'ye düştü

Artan döviz kuru ve diğer ekonomik nedenlerden dolayı yükselen fiyatlar karşısında vatandaşlar ucuz elektrikli süpürge arayışına devam ediyor. Ucuz ve güçlü elektrikli süpürge arayanlar için dikkat çeken bir fırsat gündeme geldi. 899 W elektrikli süpürgenin fiyatı 2 bin 299 TL düştü. İşte detaylar

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic 3AAA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kaç TL! Özellikleri neler?

Rowenta Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek emiş ve motor gücü ile hepa filtresi  sayesinde zeminlerdeki ve havadaki tozları içine çeker. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch BGS7POW1 800 W Toz Torbasız Süpürge 8 bin 680 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Bosch Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, verimli motor performansı ve turbo başlık sayesinde temizlik işlemini etkili bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 

Minisan  Quartz Isıtıcı yüksek teknolojik alt yapısı ve inovatif yaklaşımı sayesinde bulunduğu mekanın kolayca ısınmasını sağlar. Peki elektrikli ısıtıcı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Karaca Pro-Multimax 2000 W Mutfak Robotu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Yüksek performanslı 2000 W güçlü motoru sayesinde kısa sürede doğrama, çırpma ve parçalama işlemlerini yapar. Paslanmaz çelik bıçakları ile et, soğan, sebze ve meyveleri kolayca doğrar. Peki, Karaca Pro-Multimax buz kırar mı? İşte detaylar...

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 6 bin 250 TL! En ucuza nerede satılıyor? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Arnica Tesla Plus ET14330 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabileceğinizi araştırdık ve listeledik. İşte Arnica 13 Mart 2023 fiyat listesi..

Arnica Demli Rose IH33151 1800 W Çelik Çay Makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Demli Rose IH33151 1800 W Çelik Çay Makinesi , 1800 watt kaynama gücü,1,8 litre su ısıtıcı ve 1 litrelik demlik kapasitesi ile karşımıza çıkıyor.

Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi 7548 TL! Özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Her evin en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşyaları arasında yer alan ve daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel bulaşık makinesiyle ilgili detayları araştırdık.

akaretler sıraevleri w otel Haberi

akaretler sıraevleri w otel
 

 Bilgili, kredinin bir bölümünü içinde dünyanın en lüks oteli olarak gösterilen "W" Hotels'in de bulunduğu Akaretler Sıraevleri projesinde kullanacak.
Bilgili Holding tarafından 2008 yılı başlarında faaliyete geçirilmesi planlanan W Istanbul Hotel ve Akaretler Sıraevleri projesinin yanı sıra grubun sahibi oldugu Radisson SAS Conference & Airport Hotel'in refinansmanı için 7 yıllık geri ödeme planı ile verilen 110 milyon dolar kredi, grubun gayrimenkul sektöründeki yeni yatırımları için kullanılacak.
Aareal Bank'ın Türkiye Genel Müdürü Şenay Azak Matt; bugüne kadar 750 milyon Euro'luk kredi verdiklerini, bu yıl sonu itibari ile hedeflerinin 1 milyar Euro'ya ulaşmak olduğunu belirtti. 1999 yılından beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye Temsilcilik Ofisi'ni 2005'in Kasım ayında açan Aareal Bank,...