25 / 04 / 2024

Akaygün Otomotiv İnşaat adres 

Akaygün Otomotiv İnşaat adres 

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayraktar tarafından kuruldu. 

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Öney tarafından kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bedir tarafından kuruldu. 

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar Ahi tarafından kuruldu. 

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Bilik ve Enes Bilik ortaklığında kuruldu.

Aljawhara Grup Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aljawhara Grup Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kseem Al Jamous ve Shadı Al Jamous ortaklığında kuruldu. 

Dzh Taahhüt Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzh Taahhüt Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Arduç tarafından kuruldu. 

Aha Denizcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aha Denizcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Üneş ve Aşır Ufuk ortaklığında kuruldu. 

Akaygün Otomotiv İnşaat adres  Haberi

Akaygün Otomotiv İnşaat adres 

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...