20 / 04 / 2024

akbank mobil

akbank mobil

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Akbank, tüm kullanıcılarına güzel haber verdi. Peki, Akbank’ın 75 TL chip-para kazandıran kampanyasının detayları nelerdir?

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin

Akbank’tan son çağrı! Akbank mobil kullananların hesabına tam 1.500 TL yatacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Akbank, yeni kampanyasıyla yine müşterilerinin adeta cebini dolduracak. Akbank düzenlediği kampanya kapsamında 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank Direct müşterileri için büyük bir kampanya başlatıldı! Şartları ve masrafları olmadan, hesaplarına 54 bin TL trink para yatırılıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu kampanya, Akbank'ın müşterilerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.

Ramazan'da Yemek Sepetinden vereceğiniz alışverişin 200 TL'si Akbank'tan! Bu fırsat kaçmaz!

Akbank, yeni müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbank hesabı açanlar, "1014YEMEK200" davet kodunu kullanarak Yemek sepeti restoranlarından 200 TL değerinde indirim kazanıyorlar.

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank, CarrefourSA harcamalarınızda 200 TL indirim fırsatı sunuyor. "1010CARREFOURSA200" davet koduyla mobil uygulamadan Akbank müşterisi olabilirsiniz. Bu sayede 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinizde 200 TL indirim kazanabilirsiniz.

Akbank'tan muhteşem kampanya! Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kazan 

Ekonominin dar geçitten geçtiği şu günlerde Akbank en çok  masraf yapılan sektör olan teknoloji de indirim yaptı. "1008TEKNOSA500" davet kodu ile hemen Akbank Mobil’den Akbanklı olun Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kodu avantajı kazan

İstanbulKart’lı olanlara hediye gibi kampanya! 10 şubata kadar mutlaka yapın!

İstanbulKart sahibi olanlar için  cazip bir kampanya başlatan Akbank,  mobil uygulama üzerinden kartına yükleme yapanlara tam 50 TL chip para hediye ediyor.

Akbank'tan inanılmaz kampanya! O kişilere  28 bin TL'lik iPhone 13 hediye!

Akbank yılbaşı çekilişinde iPhone 13 hediye ediyor. Her yıl düzenlenen çekiliş kampanyasında bu  seneki hediyeler ilgi odağı oldu. Akbank müşterileri yılbaşı çekilişine mobil uygulamadan kolayca giriş yaparak katılabilirler. Akbank Yeni Yıl çekiliş hediyesi ve kampanya detayları için tıklayınız...

Akbank 250 TL'lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank Hepsiburada işbirliğiyle yeni bir hediye çeki kampanyası başlattıklarını duyurdu. Kampanyaya göre Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olanlara Hepsiburada’dan harcayabilecekleri tam 250 TL değerinde çek hediye! İşte kampanya koşulları..

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere müjde! Düşük faiz imkanı!

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere iyi haber geldi. Akbank, mobil uygulaması üzerinden Akbank’lı olanlara düşük faizli kredi imkanı sunuyor. İşte Akbank kampanyasının detayları…

akbank mobil Haberi

akbank mobil

Temmuz ayından bu yana verdiği maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni kampanyasıyla 15 Kasım tarihine kadar yapacağınız alışverişlerinizden 75 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Peki, Akbank’ın 75 TL chip-para kazandıran kampanyasının detayları nelerdir?

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Akbank, tüm kullanıcılarına güzel haber verdi. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni kampanyasına göre kullanıcılar, Akbank Kart ile Amazon.com.tr’de tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 500 - 999,99 TL alışverişine 50 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişine ise 75 TL chip-para kazanabilecek.

Banka tarafından açıklanan kampanyanın son katılım tarihi ise 15 Kasim 2022 olarak açıklandı.

İŞTE AKBANK AMAZON KAMPANYASININ DETAYLARI

Açıklanan kampanya Amazon.com.tr web sitesi ve mobil uygulamasından yapılan harcamalarda geçerlidir.

Juzdan üzerinden...