25 / 04 / 2024

Akbatı avm ürünleri

Akbatı avm ürünleri

Akbatı’nın profesyonel ekipler tarafından hazırlanan etkinlik programı; çocukların sanatla tanışmasını, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi sonbaharı çocuklar için çok özel bir programla karşılıyo

Esenyurt Akbatı AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

Esenyurt Akbatı AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Esenyurt Akbatı AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO, Esenyurt Akbatı AVM'nin değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akbatı AVM'nin stand alanı Aksa Kimya'ya kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akbatı AVM'nin bir bölümünün 10 günlüğüne Aksa Kimya'ya kiralandığını açıkladı.

Esenyurt Akbatı AVM 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraya verdi. 

Akiş GYO, Akbatı AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVM'nin kira sözleşmesinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Akbatı AVM'nin Eylül ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO, Akbatı AVM'nin Eylül ayı için kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,50 TL, EURO kurunun 3,00 TL olarak belirledi.

Akbatı AVM bayramda açık mı?

İstanbul Esenyurt'ta konumlanan Akbatı AVM haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akbatı AVM bayramda açık mı? Akbatı AVM bayramda kaçta açılır?

Akiş Gayrimenkul Akbatı AVM kiralarında kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Akbatı AVM kiralarında kur sabitlemesi yaptı.

Akbatı avm ürünleri Haberi

Akbatı avm ürünleri

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi sonbaharı çocuklar için çok özel bir programla karşılıyor. Akbatı’nın profesyonel ekipler tarafından hazırlanan etkinlik programı; çocukların sanatla tanışmasını, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Ekim ayı boyunca da Cumartesi Pazar saat 14:00- 16:00 saatleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek atölye çalışmalarına katılan çocuklar, önce hayal edecek sonra yaratacak.   Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen çalışmaya katılan çocuklar, etkinliğin sonunda tasarladıkları objelere de sahip olacak.       


Akbatı’da Ekim ayında çocuklara sanatı sevdirecek özel programda “Kedi Kumbara Yapıyoruz”, “Ressam Oluyoruz”, “Mozaik Fener Yapıyoruz” gibi atölye çalışmaları var.  


 Akbatı Çocuk Etkinlikleri Ekim ayı Programı


 5 Ekim                 Mozaik Fener Yapıyoruz


11 Ekim                Kendi Albümümüzü Tasarlıyoruz


12 Ekim  ...