16 / 04 / 2024

Akça Holding gayrimenkul sektörüne giriyor

Akça Holding gayrimenkul sektörüne giriyor

Enerji, tekstil ve tarım ürünleri alanında çalışmalar yapan Akça Holding, inşaat sektörüne girecek. Alaçatı Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ismiyle kurulan şirket Bayraklı, Alaçatı ve Bornova'da projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu’nda Kaaser A Akıl tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda KAsser A Akıl tarafından kuruldu.

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Akça Holding gayrimenkul sektörüne giriyor Haberi

Akça Holding gayrimenkul sektörüne giriyor

Projeler ise karar aşamasında Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça enerji, tekstil ve tarım ürünlerinin ardından inşaat sektörüne de girdi. Alaçatı Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. adıyla kurulan şirketin özellikle Bayraklı, Bornova ve Çeşme'de yatırım planlarının olduğu öğrenildi. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akça, henüz herhangi bir proje çalışmalarının olmadığını fakat proje grubunun neler yapılabileceği konusunda çalışmalara başladığını söyledi. Akça, Holding'in bulunduğu Bornova'daki 17 bin 500 metrekarelik alanı boşaltıp şirketi Folkart'a taşıyacaklarının altını çizerek, "Fakat şu anda kesinleşmiş, kararı verilmiş bir şey yok" dedi. 


KARAR VERECEĞİZ 


Akça, "Bornova'daki şirket merkezimizin taşınmasının ardından burada bir proje yapacağız" diye konuştu. 

Konut mu yoksa AVM mi yapacaklarına karar vermediklerini belirten Akça, "Karma bir projede olabilir. Bayraklı'da da bir arsamız var; sonraki aşamada buraya da birşeyler yapmak istiyoruz"...