23 / 04 / 2024

akçansanın gayrimenkulleri

akçansanın gayrimenkulleri

Türkiye’nin sayılı Holdingleri, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları ve Bankalarının kullandığı İmpomes Mülkiyet Erişim Sistemi, iki büyük yatırımcının da mülklerini güvence altına aldı.

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, altının canlanma yaşaması hakkında önemli açıklama yaptı

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan yatırımcı ve finans uzmanı Hatice Kolçak, son dönemde  altın, dolar ve kripto para piyasalarına dair önemli tavsiyelerde bulunuyor. Kolçak'ın son dönemde özellikle vurguladığı konulardan biri konut sektöründeki ilanlardaki artış...

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...

'Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna Hatice Kolçak'tan net yanıt geldi!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatları için Ekonomist Hatice Kolçak'tan tarihi açıklama geldi. Kolçak altın fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

akçansanın gayrimenkulleri Haberi

akçansanın gayrimenkulleri

Kurumsal gayrimenkul yatırımcılarının tapularını takip edebilmesi ve mülklerinin imar durumunu sorgulayabilmesi için İmpo İmar ekipleri tarafından hayata geçirilen İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi, iki büyük yatırımcının daha mülklerini güvence altına aldı. İŞ GYO ve Akçansa, mülklerinin takip işi için İMPOMES’i seçti. İmpomes ekipleri halen 38 şehirdeki 7500 mülkün takibi için adeta dedektif gibi çalışıyor ve mülk sahiplerinin zarar etmesini engelliyor.


İmpo İmar ekipleri tarafından 6 yıl önce hayata geçirilen web tabanlı mülkiyet erişim sistemi İmpomes, mülk sahipleri adına adeta tapu dedektifliği yapıyor. Tapuya konu olan gayrimenkulleri Türkiye’nin neresinde olursa olsun izlemeye alan İmpomes ekipleri, tapu sahiplerinin adına sahaya inerek mülkü inceliyor ve fotoğraflıyor. Aynı zamanda ilgili belediyesinde imar durum takibi ve emlak vergisi incelemelerinde bulunuyor. 2 ayda bir yapılan bu denetimler...