18 / 04 / 2024

Akçay Barajı imza töreni

Akçay Barajı imza töreni

Sapanca Gölü ' nde aşın kullanımdan kaynaklanan su kaybını azaltmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Sakarya ' da yapılacak Akçay Barajı ' nın yer teslimi yapıldı...

Akçay Barajı için imzalar atıldı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akçay Barajı' nın Sapanca Gölü'ne alternatif olarak Sakarya'ya içme suyu sağlayacağını belirterek, projenin tamamen SASKİ çalışanları tarafından hayata geçirildiğini söyledi...

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Reform Art Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ömer Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçay tarafından kuruldu. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Akçay Barajı imza töreni Haberi

Akçay Barajı imza töreni

Sapanca Gölü'nde aşın kullanımdan kaynaklanan su kaybını azaltmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Sakarya'da yapılacak Akçay Barajı'nın yer teslimi yapıldı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sakarya'nın içmesuyu ihtiyacının yüzde 60'ını karşılayacağımız bu projeden aynı zamanda isale hatları üzerine yapacağımız türbinlerle enerji üreteceğiz" dedi. 


Yapılan konuşmaların ardından Başkan Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Nuryol İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Halil yer teslim sözleşmesini imzaladı. 


'ÖNEMLİ ÖLÇÜDE TASARRUF SAĞLAYACAK 


Sapanca Gölü'ne alternatif oluşturmak için bugüne kadar çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Şimdi de şehrimiz için çok önemli projenin imzalarını atıyoruz. Bugün yer teslimini gerçekleştirdiğimiz Akçay Barajı ile şehrimize alternatif bir kaynak kazandırıyoruz. Eskiyayla havzasında inşa edilecek bu barajdan suyu kendi hareketiyle elde edeceğiz. Bu...