25 / 04 / 2024

Akçay Venüs Villaları

Akçay Venüs Villaları

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

ŞOK'ta Neabot Nomo N2 Lite Akıllı Robot Süpürge kaç TL? İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Neabot Nomo N2 Lite Akıllı Robot Süpürge ürününe yer verdi. Peki bu akıllı süpürgenin özelikleri ne, fiyatı kaç TL? İşte ürün ve fiyat bilgisi...

Xiami akıllı robot süpürge 1200 TL indirime girdi! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi..

Xiami Akıllı Robot Süpürge, özellikleri ve kullanımıyla oldukça dikkat çekiyor. Çok özellikli ve kullanışlı olan bu süpürgeler ile temizlik yapmak artık çok kolay. Peki zamandan tasarruf edilmesini sağlayan Xiaomi akıllı robot süpürgelerin fiyatı kaç TL? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Venüs Elite Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Venüs Elite Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Engiz tarafından kuruldu.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Akçay Venüs Villaları Haberi

Akçay Venüs Villaları

Dünyaca ünlü futbolcu Arda Turan şu günlerde baba olmaya hazırlanıyor. Eşi Aslıhan Doğan'la Bodrum-Çeşme gibi gözde tatil bölgelerinde sık sık magazin basını tarafından görüntüleniyor. Futbolcu Turan, bunun önüne geçmek için bu sezon ters köşe yaptı. Turan, basının rağbet göstermediği Balıkesir Akçay’ı tercih etti. 

Sakin hamilelik

Akşam'dan Bilgen Bülbül'ün haberine göre; Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı. Yaklaşık 6 aylık hamile olan eşi Aslıhan Doğan’ın sakin bir ortamda hamilelik geçirmesini isteyen Turan, bu şekilde beachlerde görüntülenmenin önüne geçmek...