13 / 03 / 2025

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi

Kent Meydanı projesi kapsamında devam eden çalışmalar, yapımı süren çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 3 katlı binanın, belediyenin öz kaynaklarıyla 600 Bin TL’lik tutarla istimlak edilmesiyle birlikte gelişmeye devam ediyor.

Antalya Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Manisa Selendi Kent Meydanı'nın yer teslimi gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak olan Kent Meydanı Projesi’nde yer teslimi gerçekleştirildi.

Gebze Kent Meydanı'nın ismi değişti!

Gebze Kent Meydanı'nın adı Gebze Belediyesi ağustos ayı meclisinde alınan oy birliği kararıyla ‘15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ olarak değiştirildi.

Osmangazi Kent Meydanı Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgedeki iş yerlerinin neredeyse tamamının kamulaştırıldığı projede, yıkılan bina sayısı 22 oldu.

Mardin Kent Meydanı yapımında sona gelindi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kent Meydanı’nın yapım çalışmalarında sona gelindi.

Ordu Perşembe'ye 1 milyon liralık kent meydanı geliyor!

Perşembe'ye 16 milyon lira su ve 22 milyon lira yol yatırımı yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon lira değerindeki “Kent Meydanı”nın ardından bir büyük projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Balıkesir Zağnos Paşa Kent Meydanı için 3 alternatif proje!

Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıtıldı.Uygulanacak olan tek projeye halk oylaması sonucunda karar verilecek.

Konyaaltı Kent Meydanı kaçak yapıların işgali altında!

Konyaaltı Kent Meydanı’ndaki bazı işletmeler neredeyse 100 katı büyüdü. Meydan kaçak, ruhsatsız ve imara aykırı bazı yapılarla adeta işgal altında.

Amasya'da Suluova Kent Meydanı ve Cami Projesi çalışmaları başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı.

Bursa Kent Meydanı'nda metruk yapılar yıkılıyor!

A Gazete köşe yazarı olan Kemal Cankaya, Bursa'daki kentsel projeleri, çarpık yapılaşmayı, yatırım ve projeleri anlattı. Cankaya, Kent Meydanı'nda metruk yapıların yıkıldığını belirtti.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Bursa Osmangazi Kent Meydanı yıkımları protesto edildi!

Bursa Osmangazi'de Kent Meydanı'nın yeniden düzenlenmesi için hazırlanan proje kapsamında kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaların yıkımına başlandı. İşyerleri yıkılacak esnaflar yıkımları protesto etti.

Afyonkarahisar Sandıklı Kent Meydanı'nda son durum!

Sandıklı tarihi’nin gördüğü en büyük proje olan “Sandıklı Kent Meydanı” projesi, aralıksız devam ediyor. Gece, gündüz projeyi bitirmek için çalışan işçiler, büyük iş makineleri ile 7/24 mesai harcıyorlar.

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi Haberi

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi


Kent Meydanı ve Kapalı Otopark projesi ‘nin devamı niteliğinde olan, çalışmaları devam eden projelere bir yenisi daha eklendi. Çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 m2 arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binanın istimlak edilmesiyle birlikte yeni hizmet alanları oluşturma çalışmaları devam etmektedir.


Belediye Başkanı Sayın Suphi DAŞTAN konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Kent Meydanında kısa zaman içerisinde köklü değişikliklere imza attık, Son olarak yapımı devam etmekte olan çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 m2 arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binayı ilçemize yakışan yatırımları gerçekleştirebilmek için mahkemenin vermiş olduğu kararla ,belediyemizin öz kaynakları ile 600 Bin TL ‘lik bir tutar karşılığında kamulaştırmış bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz istimlaklar ve Akdağmadeni halkına en iyisini sunabilmenin azim ve heyecanıyla projelendirdiğimiz çalışmalarımız...