25 / 04 / 2024

Akdemir Life ne zaman teslim

Akdemir Life ne zaman teslim

Akdemir Life Akdemir Yapı  tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçiriliyor. Akdemir Life, çeşitli daire seçenekleri ile huzurlu yaşam alanları sunuyor. 

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Doblo'yu Fiorino'yu bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 29 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenler Opel Combo Life'ın fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Opel Combo Life'ın fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life fiyat listesi 29 Ağustos 2022 fiyatları...

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? En ucuz Volkswagen Caddy Life! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ticari araç hayranları son zamanlarda Volkswagen Caddy Life fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? En ucuz Volkswagen Caddy Life! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ticari araç arayışına çıkanlar Volkswagen Caddy Life fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Akdemir Life'ta kampanya!

Akdemir Yapı imzasıyla İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçirilen Akdemir Life projesinde avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla satışlar devam ediyor. 

Akdemir Life'ta 350 bin TL'ye 2+1!

Akdemir Life Akdemir Yapı  tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçiriliyor. Akdemir Life, çeşitli daire seçenekleri ile huzurlu yaşam alanları sunuyor. 

Frezya Life ne zaman teslim?

Frezya Life projesi 10 katlı 3 bloktan meydana geliyor. DNY Dinay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 166 daire bulunuyor. Peki Frezya Life ne zaman teslim?

Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen Mevlana Life projesi 34 adet daireden meydana geliyor. Peki Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 169 adet daireden meydana gelen Be Life Çekmeköy projesi Çekmeköy'e bağlı Alemdağ'da konumlandırılıyor. Peki Be Life Çekmeköy ev fiyatları ne kadar?

Akdemir Life ne zaman teslim Haberi

Akdemir Life ne zaman teslim

Akdemir Life projesi İstanbul Pendik Çınardere’de inşa ediliyor. 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire seçenekleri sunulan proje 3.322 metrekare arsa, 14.300 metrekare inşaat alanına sahip. 

Akdemir Life'ta daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. İnşaatın yüzde 80'i tamamlanan projede teslimlerin Kasım 2018'de yapılması öngörülüyor. 

2 blokta ve toplamda 90 adet bağımsız bölümden meydana gelen projede saunadan hamama, yeşil alanlardan katlı otoparka kadar ortak alanlar bulunuyor. 


Daire tipleri: 
30 adet 2+1
54 adet 3+1
4 adet 4+1 dubleks
2 adet 5+1 dubleks


Sosyal alanlar:
Yeşil alan
Kamelyalar 
Güvenlik
Katlı otopark
Fitness salonu 
Türk Hamamı 
Sauna

Telefon: 0216 378 28 68
Web: http://akdemirlife.com/