19 / 04 / 2024

Akdeniz Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Akdeniz Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sinekle mücadele, Akdeniz Arıtma Tesisi, Yaban Hayatı, Mania Planı ve Çukurova'daki dava konusu arsalar görüşüldü. Meclisi İMO'nun ilgili komisyonu da izledi

Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

Anamur Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Mersin'in turizm merkezi Anamur ilçesinin atık sularını arıtarak Akdeniz ve çevrenin kirlenmesinin önüne geçecek olan Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin tamamlandığı bildirildi.

Mersin Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Mersin’in turizm merkezi Anamur ilçesinin atık sularını arıtarak Akdeniz ve çevrenin doğal hayatının kirlenmesinin önüne geçecek olan Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığı bildirildi.

Mersin Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Mersin’in turizm merkezi Anamur ilçesinin atık sularını arıtarak Akdeniz ve çevrenin doğal hayatının kirlenmesinin önüne geçecek olan Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığı bildirildi.

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Akdeniz Arıtma Tesisi ne zaman bitecek Haberi

Akdeniz Arıtma Tesisi ne zaman bitecek


Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Temmuz ayı oturumlarına devam edildi. Başkanvekili Salih Gökçe'nin yönettiği mecliste Akdeniz Arıtma Tesisi'nden yayılan kötü kokular başta olmak üzere sinek, mania planı, Çukurova ilçesi Kabasakal Mezarlığı civarında bulunan arsalar ve Yaban Hayatı düzenlemesiyle ilgili konular görüşüldü. Toplantıyı TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kent Sorunlarını ve Yatırımları İzleme Komisyonu Başkanı Çağdaş Kaya ve komisyon üyeleri de izledi. Meclisi yöneten Salih Gökçe, Akdeniz Arıtma Tesisi'ndeki pis kokudan şikayet eden vatandaşları haklı buldu ve Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) sorunu 2 ay içerisinde gidereceğini vurguladı.


Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nın Musul, Kerkük ve Telafer'e 100 bin lira değerindeki ilaç yardımına yönelik komisyon raporu oybirliğiyle kabul edilirken kadro değişikliğine ait komisyon raporu da meclisten geçti.


Mecliste gündem dışı söz...