24 / 04 / 2024

akdeniz caddesi satılık arsa

akdeniz caddesi satılık arsa

Fatih Belediye Başkanlığı Akdeniz Caddesi'nde 382 metrekare alanlı arsayı satışa çıkardı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Terrace Deniz Suadiye satılık!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Deniz Suadiye projesi Bağdat Caddesi İlke Sokak'ta inşa ediliyor.  Terrace Deniz Suadiye satılık daire haberimizin içinde yer alıyor.

Four Winds Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda yer alan Four Winds Residence projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. Four Winds Residence satılık daire fiyatları 960 bin dolardan başlıyor.

V75 Residence satılık daire!

17 katlı 2 blokta toplamda 75 adet daireden meydana gelen V75 Residence projesi Konya Şefikcan Caddesi üzerinde inşa ediliyor. İşte, V75 Residence satılık daire seçenekleri..

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta olan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Inİstanbul Gala Nef satılık!

Lokasyon bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Inİstanbul Gala Nef satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul satılık ev!

Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta bulunan proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı Inİstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

İş GYO Inİstanbul satılık konut!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan proje toplam 11 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. İş GYO Inİstanbul satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık daire alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 500 metre uzaklıkta olan proje Ceylan İnşaat imzası ile yükseliyor.

akdeniz caddesi satılık arsa Haberi

akdeniz caddesi satılık arsa


Tahmini bedeli 3 milyon 57 bin YTL ve geçici teminatı 91 bin 718 YTL olan arsanın ihalesi 11 Eylül'de kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. İhaleyi kazanan ayrıca KDV de ödeyecek. Tel: 0 212 532 72 26...