28 / 03 / 2024

Akfen Gayrimenkul ulaşım

Akfen Gayrimenkul ulaşım

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. aylık yatırımcı raporunu yayınladı.

Akfen Gayrimenkul 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 Mayıs' ta genel kurul toplantısı yapacak.

Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısını yayınladı. Akfen Gayrimenkul ortaklık yapısı haberimizde yer alıyor...

Akfen Gayrimenkul 2013 Ekim yatırımcı raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul 2013 Ekim yatırımcı raporunu yayınladı. Rapor haberimizde yer alıyor...

Akfen Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul'ün 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi 6 milyar 500 milyon TL'ye çıkarıldı.

Akfen GYO Kasım 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kasım 2020 aylık yatırımcı raporunu yayınlandı. 

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon birim fiyatı 1,613809 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 1,613809 TL...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon pay fiyatı 1,602788 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 1 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 1,602788 TL...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon pay fiyatı 0,997795 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 11 Ocak 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 0,997795 TL...

Akfen Gayrimenkul kar dağıtacak mı?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, kâr dağıtımı yapılmayacağına karar verdi..

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Akfen Gayrimenkul'den hisse bildirisi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul'den hisse bildirisini yeniledi.

Akfen Gayrimenkul hisse alım bildirisini güncelledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul hisse alım bildirisini güncelledi.

Akfen Gayrimenkul ulaşım Haberi

Akfen Gayrimenkul ulaşım

Akfen Gayrimenkul aylık yatırımcı raporunu yayınladı.


Akfen Gayrimenkul aylık yatırımcı raporu için tıklayın


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...