16 / 04 / 2024

akfen holding kimin

akfen holding kimin

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Akfen Holding'in 2. kupon faizi yüzde 3.7594!

Akfen Holding tarafından yapılacak olan 2. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,7594 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding 2017'nin 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Akfen Holding 1 Ocak 2017 ile 31 Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Akfen Holding bu yıl 6 milyar lira yatırım yapacak!

Akfen Holding bu yıl toplam 6 milyar lira yatırım yapacak. Bunun 3,5 milyar liralık kısmı Hamdi Akın’ın çocuklarının eşit hissedar olduğu Akfen İnşaat’a ait.

Akfen Holding'in 300 milyonluk tahvilinin 2. kupon faizi 3,84!

Akfen Holding'in ihraç ettiği 300 milyon TL tahvilin 2. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,84 olarak belirlendi.

Akfen Holding'in yeni hedefi sanayi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın rotasını sanayiye çevirdi. Havalimanı, enerji, gayrimenkul ve liman yatırımlarından sonra yönünü şehir hastaneleri yatırımlarıyla da yakından ilgilenen Akın, "Hastane ihalelerini takip edeceğiz ama Güneydoğu’da kazan üretimi yapabilirim" dedi.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı.

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Akfen Holding 140 milyon TL'lik tahvil ödemesi yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tahvilin 12. kupon ödeme dönemine ilişkin 4 milyon 31 bin 998,97 TL faiz ve 140 milyon TL ana para ödemesi bugün yapıldı.

Akfen Holding 300 milyon TL'lik tahvil ihracını tamamladı!

Akfen Holding nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, 9 Ocak 2017 vade başlangıç tarihli 300 milyon TL nominal değerli tahvil ihracını tamamladı.

Akfen Holding 1,5 yılda 6 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümesi için yatırımlarına durmadan devam ettiklerini belirterek, 1.5 yıl içinde toplam 6 milyar liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

akfen holding kimin Haberi

akfen holding kimin

Haziran 2017’de 20 yıllık TAV macerasının birinci perdesini kapatan Hamdi Akın, kalan yüzde 8,12’lik hissesini de Fransızlara 160 milyon dolara satmıştı. Aynı yılın temmuz ayında da Mersin Limanı’ndaki yüzde 50 hissesinin yüzde 40’mı 869 milyon dolara Avustralyalı altyapı fonu IFM Investors’a devretti. Bu iki önemli nakit girişinden sonra Holding 2017 başında, iki yıl içinde toplam 6,7 milyar liralık yatırım yapacağını açıkladı. Nitekim Isparta Şehir Hastanesi’nin tamamlanmasından sonra 2018’de 5,6 milyar liralık yatırım yaptılar. Yatırımların en büyük kısmını 3,9 milyar liralık Isparta, Eskişehir ve Tekirdağ’daki şehir hastaneleri ve 2 milyar liralık yenilenebilir enerji projeleri oluşturuyordu. 2018’de Isparta Öğrenci Yurdu ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nin inşaat işlerine de devam ettiler.

Forbes’te yer alan habere göre; Bu arada 58,5 MW toplam gücünde bir hidroelektrik...