19 / 04 / 2024

akıllı otel teknolojisi

akıllı otel teknolojisi

Avea ve Rixos Otelleri teknolojideki işbirliklerini 'Akıllı Turizm' projesiyle yeni bir alana taşıdı. Avea tarafından geliştirilen yerli yazılımla tesis içine konuşlandırılan durak, villa ve kiosklar müşterilerin hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayaca

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya akıllı evler inşa ediyor!

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getirdi.

Taşdelen İnşaat İzmir Menderes'teki akıllı daireleriyle dikkat çekiyor!

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

Oğuz Haliloğlu: Akıllı bina sistemleri verimliliği arttıracak!

Mobil operatörler için telekom çözümleri sunan Defne, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7,8 milyon euroluk BaaS (Building As A Setvice) projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

Akıllı bina sistemleri yüzde altı enerji verimliliği sağlayacak!

Dünyada 20 ülkede 25’ten fazla mobil operatör için telekom çözümleri sunan Defne Telekomünikasyon, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7.8 milyon Euro'luk BaaS projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da gerçekleşecek!

Vector Events ve birçok farklı sektörden şirketin katılımıyla 3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da Hilton Kozyatağı Otel'de yapılacak.

akıllı otel teknolojisi Haberi

akıllı otel teknolojisi


Türkiye'de hizmet sektörü geliştikçe rekabeti ve hizmet kalitesini artırmak için teknoloji yatırımlarına daha fazla önem verilmeye başlandı. Bu yöndeki adımlardan biri de Avea ve Rixos Otelleri işbirliği ile atıldı. Her iki şirket yeni yatırımları 'Akıllı Turizm' projesini kamuoyu ile paylaştı. Rixos Sungate'de pilot olarak uygulanan proje; otel müşterilerini tüketim alışkanlıklarını değerlendirerek onlara beğeni ve tercihleri doğrultusunda öneriler yapabilecek. Rixos Hotels işbirliğiyle tesis içerisinde konumlandırılan ve konukların yararlanabildiği 'Akıllı Durak', 'Akıllı Ev' ve 'Akıllı Kiosklar'ın ise otel müşterilerine olduğu kadar Türk turizmindeki hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor.


GELECEĞİN TATİLİNE HAZIR OLUN


Teknolojiye yatırımı öncelikli gördüklerini belirten Rixos Hotels Akdeniz Bölge Direktörü Cem Uzan, 'Avea ile geçtiğimiz yıl başlattığımız projelerimizi bu yıl geliştirerek, turizm sektörünü yepyeni bir kavram ile tanıştırıyoruz. Projeye ait yazılımı şu...