16 / 04 / 2024

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Kuleli Evleri Poyraz 2

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...



Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projeleri Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor. Yıldırım Yapı Grubu, yeni konut projelerinde özellikle trend haline gelen akıllı ev sistemleri hayatı kolaylaştıran teknolojik özellikleriyle gençlerin dijital isteklerini karşılıyor. 

Firma özellikle yeni neslin yönlendirmesiyle konut sektöründe trend haline gelen akıllı ev sistemleriyle Y kuşağının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Akıllı telefonlar, saatler, buzdolapları derken teknolojinin faydalarıyla birlikte bu sistem hayatları kolaylaştırıyor. Bir otomasyon kurulumu ile akıllı ev sisteminin oluşturulduğu konutlarda, projenin başlangıcında sistemin tanımlanması, sonradan eklenmesinden daha az masraflı oluyor. Akıllı ev sistemine uygun daireler inşa ederek kullanıcıdan sonradan eklenen sistem yükünü alan Kuleli Evleri, hayatın tam merkezinde tüm ihtiyaçları eksiksiz olarak karşılayacak şekilde dizayn ediliyor.

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Tüm kontrol tablet veya telefonla

Kuleli Evleri Poyraz II projesinin akıllı ev sistemleri sayesinde ev sahipleri telefon veya tabletlerden lamba kontrolü, kombi açma kapama, klima kontrolü, hırsız alarmı, manyetik kontak, yangın alarmı, duman dedektörü, gaz alarmı, gaz vanası kontrolü, su vanası kontrolü ve elektrik kontrol gibi sistemlere uzaktan erişim sağlanabiliyor. Akıllı güvenlik sistemi sayesinde konut sahipleri daire içerisinde değilken bile telefon veya tabletten perdeleri açabiliyor, buzdolabının derecesini ayarlayabiliyor ve isterse klimasını kontrol edebiliyor. 

Türkiye’de henüz çok yaygınlaşmayan, sadece yeni konut projelerinde görülen akıllı ev sistemleri Avrupa ve Amerika’nın bazı bölgelerinde bu sistem zorunlu oldu. Kontrol, enerji verimliliği, yaşam kalitesi, bütçe tasarrufu gibi konuları yönetme imkanı sağlayan akıllı ev sistemleri kullanıcıların hayatını kolaylaştırırken kaliteli bir yaşam sürme imkanı sağlıyor.


http://www.kulelievleri.com/

 


projeye sor



Geri Dön