16 / 04 / 2024

kuleli evleri Akıllı Ev Sistemleri

kuleli evleri Akıllı Ev Sistemleri

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Akıllı evlerin sayısı 2 sene içerisinde 350 milyonu aşacak!

Dünyada dengeleri alt üst eden pandemi akıllı evleri de etkiledi. Açıklanan resmi verilere göre, 2023 yılında 350 milyonu geçeceği belirtiliyor.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

Geleceğin akıllı evleri sizi sizden iyi tanıyacak!

Baş döndüren bir hızla gelişen teknoloji, artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Yuva kavramı da bu gelişmelerden nasibini alıyor. Bizi tanıyan, ihtiyaçlarımızı tespit edip çözümler üreten akıllı ev hayali, yarın kadar yakın bir gelecekte telefon aplikasyonları kadar olağan sayılacak.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

 Larissa Göl Evleri: Akıllı insanlar için akıllı evler!

“Akıllı insanlar için akıllı evler” konseptiyle hayata geçirilen İzmir Larissa Göl Evleri'nde peşinatsız, bin TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası devam ediyor.

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

Akıllı evlerde siber kabus!

Teknolojinin son trendlerinden olan akıllı evlerin güvenilirliği tartışılıyor. Birçok bankaya siber saldırı yapan hackerlar, akıllı evleri hackleyip insanların özel hayatına ve gizli bilgilerine müdahaleye başladı.

Tümer Concept'in akıllı ev örnek dairesi tamamlandı!

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, kaliteyi standart olarak görüyor. Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor.

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?

Ankara'nın akıllı evleri: ONS İncek Residence

Ankara'nın solo yaşam ihtiyaçlarına akıllı çözümler sunan ONS İncek Residence, satış ofisinde düzenlenen brunch davetinde Türkiye'de ilk defa sesli komut sistemi ile Ankaralıları buluşturdu. Konutlardaki aydınlatma ve perde sistemleri sesli komutla yönlen

La Vida Evleri akıllı ev sistemleriyle kolaylık sağlıyor!

İspanyolca 'hayat' anlamına gelen 'La Vida'dan ismini alan Demir İnşaat'ın projesi, yaşamı kolaylaştıran akıllı ev sistemleri ile dikkati çekiyor. 220 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 6 blokta 449 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor.

kuleli evleri Akıllı Ev Sistemleri Haberi

kuleli evleri Akıllı Ev Sistemleri

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projeleri Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor. Yıldırım Yapı Grubu, yeni konut projelerinde özellikle trend haline gelen akıllı ev sistemleri hayatı kolaylaştıran teknolojik özellikleriyle gençlerin dijital isteklerini karşılıyor. 

Firma özellikle yeni neslin yönlendirmesiyle konut sektöründe trend haline gelen akıllı ev sistemleriyle Y kuşağının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Akıllı telefonlar, saatler, buzdolapları derken teknolojinin faydalarıyla birlikte bu sistem hayatları kolaylaştırıyor. Bir otomasyon kurulumu ile akıllı ev sisteminin oluşturulduğu konutlarda, projenin başlangıcında sistemin tanımlanması, sonradan eklenmesinden daha az masraflı oluyor. Akıllı ev sistemine uygun daireler inşa ederek kullanıcıdan sonradan eklenen sistem yükünü alan Kuleli Evleri, hayatın tam merkezinde tüm ihtiyaçları eksiksiz olarak karşılayacak şekilde dizayn ediliyor.

Tüm kontrol tablet...