27 / 04 / 2024

Akın 688 görselleri

Akın 688 görselleri

Akın 688 projesi 1 Mart'ta satışa çıkıyor, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje Ankara Eryaman'da yükseliyor...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı!

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

Akın 688 görselleri Haberi

Akın 688 görselleri


Ankara Eryaman'da Akın ve Akın İnşaat imzasıyla satışa çıkması planlanan Akın 688 projesi 6 blok halinde yükseliyor. Projenin 1 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor.


Eryaman Şehit Osman Avcı mahallesinde inşa edilen Akın 688'de 664 daire ve 24 ticari ünite yer alıyor. Projenin teslimlerinin Mart 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.


Eryaman Akın 688 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.  Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Akın 688 fiyat listesi:

1+1 daireler 120 bin TL'den

2+1 daireler 185 bin TL'den

3+1 daireler ise 300 bin TL'den başlıyor.


Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde yükselen Akın 688 Evleri 'nde; yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, Türk hamamı ve otopark bulunuyor.



Akın 688 görselleri:










Web adresi: