19 / 04 / 2024

Akın Nalça Modular Spaces

Akın Nalça Modular Spaces

24-25 Mayıs 2008 tarihinde Bodrum Princess Otel'de gerçekleştirilecek olan INVESTATE'08, hem sektörün karar vericilerinin buluşarak uzun vadeli ilişkiler kurmasına olanak sağlayacak, hem de kıyılarımızın geleceğinin belirleneceği konferans ve seminerlere

Borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akını başlıyor!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların alımları hızla devam ediyor. Yabancıların Türk Hisselerine olan talepleri artarken, Borsa yorumcusu Ayhan Öztürk, borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akınının başlayacağını açıkladı. İşte o paylaşım...

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını yenilediğini halka ilan etti. Yeni promosyon rakamlarını duyanlar Garanti BBVA'ya akın etmeye başladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Depremden kaçanlar akın akın o şehre göçtü, belediye başkanı yardım çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından bölgeden büyük bir göç dalgası başladı. Büyük afetin ardından yaşadıkları kenti terk edenlerin büyük bölümü ise o şehre adeta akın etti.

Akın Nalça Modular Spaces Haberi

Akın Nalça Modular Spaces

Yabancı yatırımcıların İstanbul'dan sonra en çok sahil yörelerine ilgi göstermesi gerçeğinden yola çıkan IKON Events ve Akın Nalça Modular Spaces'ın düzenlediği INVESTATE'08; proje sahibi yatırımcıları, alıcıları, yerel yöneticileri ve gayrimenkul sektörünün gelişimine ilgi duyanları Bodrum'da bir araya getirecek.

 

Dünya turizminin en önemli adreslerinden biri olan Bodrum'un son yıllarda konut alıcısı yabancıların da vazgeçemedikleri yerler arasına girmiş olması nedeniyle bu yıl ilki gerçekleştirilen INVESTATE'08, Bodrum'da yapılacak.

 

Emlak sektörü ile ilgilenen...