19 / 04 / 2024

akiş akbatı residence

akiş akbatı residence

2 bloktan oluşan Akbatı Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 307 bin TL'den başlangıç gösteriyor.. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Akiş GYO'nun Esenyurt'ta hayata geçirdiği Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar?

Akiş GYO güvencesiyle Esenyurt'ta yapılan Akbatı AVM'nin 64 bin 861 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

Akiş GYO ilk 9 ayda 255.1 milyon TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında Akasya AVM, Akbatı AVM ve diğer gayrimenkullerinden 255 milyon 410 bin 436 TL kira geliri elde etti. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO'dan Akbatı AVM ve Akasya AVM'ye kira desteği!

Akiş GYO Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, isan ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verdi.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO'dan kiracılarına Şubat ayına özel kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'ndeki kiracılarına Şubat ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Esenyurt Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Akiş GYO imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilen Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Akbatı ve Akasya AVM'de Ocak ayı kira ödemelerine destek!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerinde kiracılarına, Ocak ayı kira ödemelerine yönelik ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Esenyurt Akbatı AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına Kasım ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

akiş akbatı residence Haberi

akiş akbatı residence

348 rezidans dairenin yer aldığı Akbatı Rezidans'ta dairelerin alanları 77 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 1+1 dubleks, 1+1 loft, 1,5+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 2,5+1 konut tipleri bulunuyor.



Teslimlerin hemen gerçekleştiği Akbatı Rezidans Evleri, Akiş Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.  Projede yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi de kullanılabilen Akiş Akbatı Residence, 21 katlı mavi kule ve 11 katlı yeşil kule olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla inşa edildi. 




7/24 güvenlik hizmeti yer aldığı Akbatı Rezidans Esenyurt projesi , İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projede; 1+1'ler 307 bin TL, 1+1 dubleksler 458 bin TL, 1+1 loftlar 454 bin TL ile 485 bin TL arasında,...