19 / 04 / 2024

Akiş GYO geçici vergi tablosu

Akiş GYO geçici vergi tablosu

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Cer İstanbul kapsamında bulunan 384 Ada 7 Parsel A1, A2, A3, B, C ve Mescit Bloklar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 30 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

İdealist Cadde'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Merkez Ankara projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), O, P, R Blokların kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28 Eylül 2021 tarihinde onaylandı. 

Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16772 Ada 1 Parseldeki B01, B02, B03, B04, B05 Konut, Otopark, Ofis ve İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Akiş GYO geçici vergi tablosu Haberi

Akiş GYO geçici vergi tablosu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 3. dönem geçici vergi gelir tablosu hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO tarafından 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ek olarak gelir tablosu yayınlandı.

Yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 01.01.2021 / 30.09.2021 dönemine ilişkin Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunulan, SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş Gelir Tablosu ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Dosya için