25 / 04 / 2024

akiş gyo ile saf gyo birleşiyor mu

akiş gyo ile saf gyo birleşiyor mu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirketin stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme görüşmelerine başladığını açıkladı.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Akiş GYO ilk 9 ayda 540.7 milyon TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO'nun faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre; şirket 1 Ocak 2022 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında 578 milyon 706 bin 748 Türk Lirası hasılat, 540.7 milyon TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar... 

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Akiş GYO'dan ilk 3 ayda 71.6 milyon TL'lik satış!

Akiş GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ilişkin Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunulan, Gelir Tablosu yayınlandı. 

Akiş GYO 2021'in ilk çeyreğinde 67.1 milyon TL'lik satış yaptı!

Akiş GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Akiş GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Akiş GYO, 1 Ocak 2020 ile 31 Ocak 2020 dönemine ait Sermaye Piyasa Kurulu tarafından hazırlanan sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.  

Akiş GYO'da 250.3 milyon TL'lik pay ihracı!

Akiş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 554 milyon 699 bin 850 TL'den 805 milyon TL'ye artırılması ile ilgili olarak, ihraç edilecek 250 milyon 300 bin 150 TL nominal değerli payların ihracına ilişkin hazırlanan izahname ve ekleri yatırımcılara sunuldu.

Akiş GYO'nun 250.3 milyon TL'lik pay ihracı tamam!

Akiş GYO'nun 554 milyon 699 bin 850 TL olan çıkarılmış sermayesinin 805 milyon TL'ye artırılması ile ilgili olarak, ihraç edilecek 250 milyon 300 bin 150 TL nominal değerli payların ihracı tamam...

Akiş GYO 2020 yılı 4. dönem geçici vergi gelir tablosu!

Akiş GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ilişkin sunulan, SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı. 

akiş gyo ile saf gyo birleşiyor mu Haberi

akiş gyo ile saf gyo birleşiyor mu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akiş GYO), şirketin stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (SAF GYO) ile birleşme görüşmelerine başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı.


Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Akiş GYO ile SAF GYO’nun birleşmesi için görüşmelere başladık. Bu işlemin tamamlanmasıyla hedeflerimiz arasında yer alan “sürdürülebilir büyüme” doğrultusunda önemli bir adım atacağız. Bu kararla birlikte gireceğimiz yeni dönemde, istikrarlı büyümemizi yenilikçi projelerle devam ettirerek gayrimenkul sektörüne öncülük etme vizyonumuzu sürdüreceğiz” dedi.


Akiş GYO, gayrimenkul sektöründeki rolünü güçlendirecek bu adım ile Akbatı AVYM ve cadde mağazacılığı gibi projelerine ek olarak, SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi’nin de portföyüne katılmasıyla birlikte önemli bir kira gelirine ulaşacak...