25 / 04 / 2024

Akiş GYO kiracıları

Akiş GYO kiracıları

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO Eylül ayında kiracılarına destek verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizde faaliyet gösteren kiracılarına Eylül ayı kira ödemelerine destek sağlayacak. 

Akiş GYO'dan kiracılarına kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde bulunan Alışveriş Merkezlerimizdeki kiracılarından, Temmuz ayı kira ödemelerine yönelik olarak  yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı!

Akiş GYO'nun 2023 birinci yarıyıl finansal sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı. İşte detaylar...

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Akiş GYO ilk 9 ayda 540.7 milyon TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO'nun faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre; şirket 1 Ocak 2022 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında 578 milyon 706 bin 748 Türk Lirası hasılat, 540.7 milyon TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar... 

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Akiş GYO Caddebostan 1435 Ada 39 nolu parselin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Akiş GYO'nun AVM'lerinde ciro rekoru kırıldı!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, 2021 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 20 indirim!

Panora GYO, kiracılarına finansal destekte bulunmak amacıyla, pandemi öncesi yüzde 29'a varan iskontoların devam etmesine, kira bedellerinde yüzde 20'ye iskonto uygulanmasına ve kira bedelinin kira sözleşmesiyle belirlenen hasılat oranı üzerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Akiş GYO'nun aktif büyüklüğü 6,4 milyar TL oldu!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından 2021 ilk yarıyıl finansal sonuçları duyuruldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 indirim!

Panora GYO, kalıcı normalleşmeye geçiş sürecinde, bünyesinde faaliyette bulunan kiracılarına finansal açıdan destek olmak amacıyla desteklerini sürdürme kararı aldı.

Akiş GYO kiracıları Haberi

Akiş GYO kiracıları

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) alışveriş merkezleri hakkında açıklama yaptı. 

Koronavirüs tebdiri
Akiş GYO, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında Akbatı ve Akasya Alışveriş merkezlerindeki kiracılarına destek verecek. 

Kira desteği
Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizdeki kiracılarımıza, Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verilmiştir. 

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.