25 / 04 / 2024

akmerkez 6 aylık finasal tablosu

akmerkez 6 aylık finasal tablosu

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

İngiltere'de konut fiyatları 6 aylık düşüşün ardından yeniden arttı!

Ekim ayında İngiltere'de ortalama konut fiyatı aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi. Bu yükselişle fiyatlarda 6 aydır görülen düşüş eğilimi son buldu.

Bütçedeki 6 aylık açık miktarı 483,2 milyar liraya ulaştı!

Merkezi yönetim bütçesinde haziran ayındaki 219,6 milyar lira ile birlikte 6 aylık açık, 483,2 milyar liraya çıktı. Geçen yıla göre harcamalar yüzde 101,7 artarken, gelirlerdeki aryoış yüzde 48,6’da kaldı.

EYT’de yeni ödeme takvimi! İşte EYT’lilerin aylık alacağı tarihler, bayram ikramiyesi ve aylık zammı...

Bayram ikramiye ödemelerinden de faydalanmak için EYT’lilerin alacağı toplu ödemeler başvuru yaptıkları aya göre değişiklik gösteriyor. Temmuzda yapılacak ara zam oranı da 3 Temmuz tarihinde açıklanacak 6 aylık enflasyona göre belli olacak.

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı. 

2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar?

Pasaport çıkarmayı düşünen vatandaşlar 2023 yılı güncel fiyatlarını merak ediyor. Peki, 2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50'ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

Minimum 1 ay ile 12 aylık süreci kapsayacak şekilde araç kiralama hizmeti veren Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda avantajlı fırsatlar sunuluyor. Peki Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalar için ne kadar ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünyanın en ünlü bankası altın fiyatları için 3 aylık tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları gözlerini çevirdi

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı sonrası ünlü yatırım bankası Goldman Sachs altın fiyatları için 3 aylık ila 6 aylık tahminlerini paylaştı.

Antalya Kepez'de 411 esnaf, 6 aylık kiradan muaf!

Antalya'da Kepez Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 411 esnafı 6 aylık kiradan muaf tuttu...

2B arazileri için 6 aylık ek başvuru süresi!

2/B arazileri ile ilgili yatırımcılara müjde niteliğinde karar geldi. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi kapsamında 2/B arazilerinde hak sahibi olduğu hâlde süresinde başvuru yapmamış olanlara altı aylık ek başvuru süresi tanınması amaçlanıyor.

Konut fiyatlarında 6 aylık artış 1 günde yaşandı!

Sektör temsilcilerine göre, kamu bankalarının konut kredsisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle beraber konut fiyatlarında 6 aylık yükseliş sadece 24 saat içinde yaşandı. Bankalar, bu ödemesiz sistemde ortaya çıkan masraf ve maliyetini inşaat firmasından, inşaat firmaları da alıcıdan çıkarıyor.

12 aylık cari fazla 6 milyar 494 milyon dolar oldu!

Ödemeler dengesi ocak ayında 1 milyar 804 milyon dolar açık verirken, 12 aylık cari fazla 6 milyar 494 milyon dolar oldu.

Bizimtepe Aydos'taki 6 iş yeri aylık 4 bin 800 TL'ye kiraya verildi!    

Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan iş yeri niteliğindeki 6 adet bağımsız bölüm 22 Ocak 2020 tarihinden itibaren, aylık 4 bin 800 TL + KDV bedel ile bir gerçek kişiye kiralandı...

akmerkez 6 aylık finasal tablosu Haberi

akmerkez 6 aylık finasal tablosu


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.


Faaliyet raporu için  tıklayın


Finansal tablolar için