29 / 03 / 2024

akp avcılar belediye başkan adayı İbrahim Ulusoy kimdir

akp avcılar belediye başkan adayı İbrahim Ulusoy kimdir

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Avcılar Belediye binası için yıkım işlemleri başladı!

51 sene önce inşa edilen Avcılar binası için yıkım işlemleri başladı. Yapılan çalışmalarda binada çok sayıda demir olduğu ve beton kalitesinin çok düşük olduğu belirtildi.

akp avcılar belediye başkan adayı İbrahim Ulusoy kimdir Haberi

akp avcılar belediye başkan adayı İbrahim Ulusoy kimdir

1978 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Başhekim A.  İbrahim Ulusoy, ilk ve ortaöğrenimini Trabzon'da tamamladı. 2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan İbrahim Ulusoy, 2001-2006 yıllarında Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Genel Cerrahi kliniğinde ihtisasını tamamladı. 

İbrahim Ulusoy, Giresun Görele Devlet Hastanesi'nde 30 Ocak 2007 tarihinde Genel Cerrahi uzmanı olarak başladığı görevine Ekim 2009 – Kasım 2012 tarihleri arasında başhekim olarak devam etti.

2012-2014 yıllarında İstanbul Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastane yöneticiliği yapan İbrahim Ulusoy, 2015-2017 yıllarında Bayrampaşa Devlet Hastanesi başhekimliği görevini yürüttü. 

Ardından Aralık 2017’ye kadar TKHK İstanbul Fatih Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı.

1 Aralık 2017 itibari ile Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak göreve...