26 / 04 / 2024

AKP Giresun belediye başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu

AKP Giresun belediye başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu

Aytekin Şenlikoğlu, AKP Giresun Belediyesi Başkan Adayı oldu. Peki, Aytekin Şenlikoğlu kimdir? Aytekin Şenlikoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Belediyeden satılık 12 iş yeri!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez'de yer alan 12 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 23 Kasım tarihinde yapılacak.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

O ilde 6 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun ili, Merkez ilçesi, Aksu Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Belediyesi 5 adet iş yerini kiraya verecek!

Giresun Belediye Başkanlığı Giresun Gaziler Güre Mahallesi'nde yer alan 5 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 794 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

AKP Giresun belediye başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu Haberi

AKP Giresun belediye başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu

Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Abacıbükü İlkokulundan ve daha sonra 1990 yılında da Giresun İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 1990 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1995 yılında yatay geçiş yaptığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1996 yılında Avukatlık stajını tamamladı. 

1997 yılında serbest avukat olarak Giresun’da çalışmaya başladı. Ayrıca Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü 4. sınıfta okumaktadır. 2001 yılında AK Parti Giresun Kurucu İl Başkan yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı olarak görev alan Şenlikoğlu, daha sonra oluşan AK Parti İl yönetiminde de İl Teşkilat Başkanı olarak görev aldı. 2004 yılında İl Başkanı olarak görevlendirildi ve bu görevini 2006 yılına kadar 2 yıl sürdürdü. 2006 yılı haziran ayında  kongrede görevini devretti. 2009 yılından sonra İl yönetimlerinde tekrar görev aldı.

Yerel Yönetimler...